Connect with us

Bulvár

Nagy János, az illemtudó fideszes – Biztos ez a megfelelő jelző?

Nagy János, az illemtudó fideszes - Biztos ez a megfelelő jelző?
Megosztás

A magát „keresztény, nemzeti, kálvinista, férj, apa, államTitkár, túrázó, vidám, lokalista” meghatározással bemutató férfiú, Nagy János eddig arról volt híres, -ha igaz, ki tudja ebben a nagy forgatagban- hogy aki Orbán Viktor színe elé járulhat, annak előbb rajta kell átverekednie magát. De most….

Az eset

Hősünk, -Nagy János- aki nem mellesleg miniszterelnöki irodát vezető államtitkár, jártában-keltében megéhezett és betért egy vendéglőbe, ahol „láss csudát”, méretes adagot tálaltak fel neki. Nosza, lefényképeztette magát és Facebook-poszt kell belőle:

„Nem mertem letegezni!”

„János a legnagyobb titkok tudója: percre pontosan ismeri Orbán napirendjét, kivel, mikor találkozik, hova megy, ő szervezi még a privát levelezését is”

– így jellemezte Nagy Jánost egy kormányzati „mélytorok”. A sajtónak nem nyilatkozik, a kötcsei polgári pikniken sem áll meg általában az újságírók kérdéseire válaszolni, pedig, ha egyszer kinyitná a száját….

Kampány-üzemmódban….

Nagy különben kivette a részét a kormány-kampányolásból, járt Csornán, ahol részt vett

„Hajrá Győri Enikő, hajrá Dr. Bónáné Dr. Németh Katalin!”

fideszes indulók népszerűsítésében, amit -mit ad Isten- a helyi Arany János iskolában ültek meg.

Rá esett a választás akkor is, amikor elbattyogott Dadra, a Komárom-Esztergomi, cirka 1.000 fős községbe átadni.

„Orbán Viktor miniszterelnök úr üdvözletét vittem ma el Dadra, ahol a református iskola tornacsarnokának átadóját ünnepelhettük együtt”.

Csak úgy…

2023 novemberében írtuk: a fantasztikus hangú énekes, Deák Bill Gyula, a ” legfeketébb hangú” zenei ikon, akinek sok megpróbáltatáson kellett keresztülmennie életében, éppen ma 75 éves. Hogy a manóba hagyhatta volna ki többek között Nagy János államtitkár, aki 18 éve Orbán árnyéka.

Annyira laza, hogy szétesik…

Deák Bill Gyulát, akit -eltérően Nagy Jánostól- senkinek sem kell bemutatni idén ünnepli 75. születésnapját, aminek alkalmából Nagy úgy érezte, hogy jó alkalom lesz ez „meglovaglásra” és like-gyűjtésre, így közösségi oldalán emlékezett meg egy közös képpel:

„75. születésnapján Isten éltesse a magyar blueskirályt, Deák Bill Gyulat! „

Szerző