Connect with us

Bulvár

Kóstolta már Domi mekis kedvencét? 3330.- forintért bárki bekaphatja!

Kóstolta már Domi mekis kedvencét? 3330.- forintért bárki bekaphatja!
Megosztás

Akik odáig vannak Szoboszlai Dominikért, azok minden bizonnyal kiéhezve várták a jelentős reklámmal beharangozott McDonald’s attrakciót, ami -jelenjük- már kapható az üzletlánc pultjainál, vagy -némi felárral- rendelhető, ha macerás az odaút.

„Domi beíveli a Mekis kedvencét”

Mint ismeretes, a McDonald’s reklámszerződést kötött a magyar válogatott csapatkapitányával. Ennek folyománya, hogy június 4-étől elérhető a hazai McDonald’s éttermekben a Szoboszlai Dominik nevével reklámozott menü, a Domi mekis kedvence. A menü tartalma

  • egy borsos bundás pácolt csirkemellel bélelt (McCrispy) szendvics,
  • közepes sült krumpli,
  • chilis majonéz, valamint
  • egy választható ízű shake.

A szezonális összeállítás a McDonald’s éttermeiben 3330 forintért kapható, de már az ételrendelő alkalmazásokban is elérhető, ott 3830 forintért. A felhívás szerint az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig tart.

@mcdonaldshuNeked is beadja? Domi június 4-én beíveli a Mekis kedvencét. *Az ajánlat 2024.06.04-től visszavonásig, illetve a készletek erejéig érhető el a magyarországi McDonald’s éttermekben, kivéve a Budapest Parkban lévő éttermet és a Budapest Eiffel téren ideiglenesen működő McDonald’s egységet. A menü tartalma: 1 db McCrispy®, 1 db közepes burgonya, 1 db 0,4l-es shake választható ízben, 1 db Chilis-majonézes szósz. A képek illusztrációk. #meki #fyp #mcdonalds #mcdonaldshu #mcdonaldstiktok #domimekiskedvence♬ eredeti hang – Meki® – Meki®

…és ami nem jött össze….

2024 áprilisában írtuk: feltehetően azok a srácok, akiknek „megadatott”, hogy Orbán Viktor lássa el őket életvezetési tanácsokkal a minap, ami abban merült ki, hogy „legyetek Szoboszlaik”, nem élhetnek majd a lehetőséggel, hacsak Németh Szilárd bele nem nyúl mérhetetlen zsebébe és befizeti őket a nagy találkozásra. Friss hír, hogy májusban Szoboszlai-közönségtalálkozó lesz! Lehet készíteni a bukszát, vagy a hitelkártyát, -ki, mit- mert elkezdődött a jegyárusítás az idén épp világsztárrá vált focista, Szoboszlai Dominik közönségtalálkozójára.

Május 30-án a Papp László Sportarénában nemcsak a Liverpool játékosával, hanem az Eb-re készülő magyar válogatottal is lehet találkozni 19 órától, az ígéret egy interaktív talkshow-ról is szól, amin válaszolnak a szurkolók kérdéseire is.

Apró megjegyzés: ha a „kiképzését” mi, mindannyian fedeztük, akkor nem járna ingyen a lehetőség azoknak, akik erre gerjednek?

Hidegzuhany

2024 május idusán kiderült:

A zavartalan Eb-felkészülés miatt halasztják a Szoboszlai Live Show-t

jelent meg az esemény weboldalán a közlemény.

„A magyar labdarúgó-válogatott szakmai stábjával és a játékosokkal történt egyeztetést követően a Szoboszlai Live Show szervezői a Magyar Labdarúgó Szövetséggel, valamint a szövetségi kapitánnyal egyetértésben azt a döntést hozták, hogy a május 30-ára, a Budapest Sportarénába tervezett eseményt elhalasztják, és azt előreláthatólag 2025 nyarán rendezik meg, ezáltal a lehető legnyugodtabb, minden külső zajtól mentes EB-felkészülést biztosítva a válogatott számára.

“Dominik szívügyeként tekint a válogatottra és a magyar szurkolókra, ezért a partnereinkkel közösen egy különleges élménnyel szerettük volna megajándékozni a drukkereket a közelgő Európa-bajnokság előtt, egy a hazánkban és a régióban egyaránt egyedülálló rendezvény életre hívásával.”

– mondta Esterházy Mátyás, a szervezők képviseletében –

“Közeledve az esemény dátumához, május 30-ához azonban úgy éreztük, hogy a legfelelősebb döntést akkor hozzuk meg, ha elnapoljuk az eseményt annak érdekében, hogy az eredeti terveknek megfelelő nívójú produkcióval kedveskedhessünk a szurkolóknak. Szeretném kiemelni, hogy továbbra is elkötelezettek vagyunk amellett, hogy egy feledhetetlen, egyedi formátumú közönségtalálkozót hozzunk létre mindazok számára, akik nagy odaadással támogatják a magyar válogatottat, így az esemény várhatóan új időpontban, 2025 nyarán kerül majd megrendezésre, ezáltal is segítve a válogatott teljesen zavartalan, idei EB-felkészülését.”

A jegytulajdonosok természetesen / automatikusan teljes pénzvisszatérítést kapnak, amelyről a szervezők külön értesítést küldenek a jegyvásárláskor megadott e-mail címükre.

Szerző