Napi neba….: Hoppál miniszter a vérellátóközpontban buzdított véradásra – Mit gondolt, miért vannak ott a “népek”?

„A Pécsi Regionális Vérellátó Központba szerda délelőtt ellátogatott dr. Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár is, szerepet vállalva abban, hogy a jó ügy érdekében buzdítsa a lakosságot a véradásra” – írja a kiváló pártharsona, a bama.hu – vette észre Cseri László fotóművész, akinek képeivel többször találkozhattak olvasóink.

Rizikó, az nem volt….

Nem tudni, ki volt az ötletgazda, lehet, hogy a politikus maga eszelte ki, hogy minden kockázattól mentesen miként tudná népszerűsíteni a véradást úgy, hogy nehogy kritikus hangokat kelljen hallania, esetleg vitába kelljen bocsátkoznia.

Cseri László szerint….

“Természetesen egy vérellátóban felesleges véradásra buzdítani a lakosságot, hiszen az ott fellelhető lakosság nagy valószínűséggel nem a véradás elleni tüntetés céljából tartózkodik éppen ezen a helyen, de ezt sem a bama.hu, sem az ellenkultúrnagy nem tudja.

A bama.hu által mellékelt képen

dr. Hoppál doktor arra biztatja a bátor véradót, hogy ne remegjen, ne féljen, az utolsó csepp magyar vérét is hullajtsa el a hazáért, majd, ha már ott van, adjon fél vesét, darabka májat, zúzát, szűzpecsenyét, rövid karajt, tokaszalonnát, tarját, egy kis csontvelőt, és ha marad még egy ideje a nap folyamán, éltesse a kedves nemzetvezetőt és családját, továbbá átkozza el Gyurcsány Ferencet, minden baj okozóját.”

Kövesse cikkeinket a Google Hírek-en!

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Friss!