A rezsicsökkentés aljassága, avagy Őszöd visszapofázik!

2006 május 26-án, a megnyert választás után hangzott el az akkori kormányfőtől, Gyurcsány Ferenctől az őszödi beszéd a parlament szocialista frakciójának tagjai előtt. Ennek kiragadott részeit a Fidesz később papagájkommandóként harsogta az utcán és a tömegkommunikációban. Aminek következménye lett az is, hogy az Orbánék által felhergelt szélsőjobbos csőcselék felgyújtotta az MTV épületét, autókat rongált, meg feldúlta fél Budapestet.

Most 2022-őt írunk

Megjöttek az első hírek arról, hogy kormányzati intézkedésre 18 fokos lesz a fűtés az állami intézményekben. Mondjuk ez a fideszeseket nem nagyon zavarja, mert eddig se nagyon jártak be dolgozni… Másik hír, hogy üzemanyagra gyűjt a Magyar Koraszülött és Újszülött Mentő Alapítvány

Az fbn sorra jelennek meg a csekkek, hogy havi 20 000 ft helyett, kb.100 000 ft-t kell havi díjként fizetni az energia szolgáltató cégnek. Folytathatnám a sort.

Bele fog rokkanni az ország!!!

De megérdemli! Őszöd visszaköszön. Ordítva:

“Hülyék vagytok! Miért nem hittetek nekem!? Most itt az eredmény!”

Akkor Gyurcsány elmondta, hogy hiába nyertek választást. Ez a nép átcseszésével történik a rendszerváltás óta. Aki nagyobbat hazudik, nagyobbat ígér valós fedezet nélkül, az nyeri el a kormánypálcát. Ennek véget kell vetni, mondta Gyurcsány. Felnőttként kell kezelni a népet, mert különben örökre felelőtlen óvodás marad. Aki nyújtja a markát a sütiért, cukorért és ha nem kap ingyen, akkor durcás lesz, leváltja a vezetőit. Akkor viszont utcára került volna az egész MSZP-s, Fideszes, SZDSZ-es, MDF-es, Kisgazda stb. politikai osztály, amelyik a rendszerváltás óta szabadon fosztogatja egymást felváltva a magyar költségvetés, és ezen keresztül a magyar népet.

Hát ezt nem akarták megengedni

Az MSZP-Fidesz tengely, a Puch-Simicska vonal elkezdett működni és Gyurcsányt megbuktatta a saját pártja, az akkori MSZP Orbánékkal szövetkezve.

Mert nekik egy érdekük volt: hatalomban maradni és egymással kiegyezve folyatni a fosztogatást.

Az MSZP-s nagymogulok persze annyira idióták voltak, elhitték, hogy Orbánnal lehet tisztességes alkut kötni. Nem lehet. Soha semmilyen szerződést nem tartott be, csak addig, amíg neki szüksége van rá. Ezért már ők is régen a kukába kerültek, a maradék MSZP pedig Orbán szövetségeseként nyírta ki az ellenzéki győzelmet az Orbán által kiválasztott, pszichopata akarnok MZP-vel szövetkezve a “Tiszták” szövetségében 2022-ben. Nevetséges. De undorító is ez az egész.

Gyurcsány mondandójának lényege a következő volt: “Nincs ingyen ebéd!!!” Mindennek ára van

Amit meg kell fizetni. Mégpedig a valós árat! Gyurcsány elmondta, hogy a magyar gazdaság és az állami elosztórendszer igazságtalan és gazdaságtalan. Ez igaz az állami költségvetésre, az egészségügyre, a nyugdíj kasszára és folytathatnám végestelen végig. Nem lehet így folytatni, mert bedől az ország! De nem hitt neki a magyarok többsége. Mert szeretnek álomvilágban élni. Ahol minden jön ingyen vagy olcsón, nem kell teljesítmény. Csak párthűség és minden szép lesz.

Jött aztán Orbán

és egész politikája a néphülyítésen, az egyéni felelősség elhárításán alapult.

Mi majd jól megvédünk bennetek! Mert Magyarország olyan csoda ország, amelyet függetleníti lehet a világpiactól!

És kell is! Mert ha a hibbant magyar csóró pénztárcájára ráengedik a világpiaci, Nyugat-Európai árakat, akkor rájön, hogy az egész magyar jólét egy nem létező hazugság, a farhát zabálás önboldogító, önátverő meséje.

Mert a mi Viktorunk varázsló! Minden csodára képes! Nem fogja fel a hibbant szerencsétlen, hogy az állami költségvetés éppen olyan egyszerű kassza, mint az ő otthoni háztartási pénze. Elhitte a Vezérnek, hogy a világ olyan, ha havonta 5 aranypénz folyik be, akkor is el lehet költeni tízet a végtelenségig. Ebből nyolcat a Fidesz közeli zsebekbe, a maradékból pedig fenn kell tartani a farhát zabálókat, eltitkolva előlük a valóságot.

Mert itt kérem csak csökkentett rezsit kell fizetni

Ez nekik jó. Nagyon jó! Ugyanis nem fogják fel, azt amit Gyurcsány mondott, hogy “Nincs ingyen ebéd!”. Ha a fogyasztó nem fizeti ki a valós energia árat, azt ki kell pótolni valakinek. Ez lehetne az állami költségvetés. De Orbánék nemhogy kipótoltak, hanem még magasabb árakat szabtak, mint amit nyugati államokban kell fizetni. Másrészt pedig ez most az eltúlzott áron vett energiához óriási rendszerhasználati díjakat csaptak hozzá, ami pl. a Mészáros féle Eon cégek zsebébe megy. Orbán tehát nem csökkentette a rezsit, hanem óriásit lop rajta most is!

Mindehhez pedig hozzájön, hogy az Unió felébredt.

Rájött, hogy Magyarországról egy keleti despota csinál hülyét belőlük, ellopja az uniós támogatásokat, és még hepciás idiótaként parancsolgat, vétózgat gazdája, a fasiszta háborút folytató Putyin érdekében. Elzárták a csapokat a jogállam helyreállításáig. Jól tették. Amíg Orbán a Miniszterelnök, addig ne is nyissák meg! Minden csak pávatánc, és hazugság a Fidesz részéről. Az Orbán rendszer által kilopott pénzek mellett csak az uniós támogatásokkal lehetett fenntartani ezt a rendszert.

A mi “független lovagunk” most bedőlt. Aki nem hülye, az látja, hogy az ő függetlensége egy átverős mese volt! Kapkod fűhöz, fához.

De a Putyin Gazda se segít neki. Leszarja. Meg is érdemli! Az országunk csak akkor indulhat el felfelé, jó irányba, ha óriásit bukik együtt ezzel a szemét, mocskos maffiával. Enélkül a magyar rezsicsökkentett birka marad mindaddig, amig lesz farhát vasárnap. De most az se lesz. Ebben bízom!!!

Fotó: Cseri László

Kövesse cikkeinket a Google Hírek-en!

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Friss!