Kerítésen innen

Önre van szükség! – Évente 3800 kisbaba életét mentik meg, de nincs pénzük benzinre!

Önre van szükség! - Évente 3800 kisbaba életét mentik meg, de nincs pénzük benzinre!

Amikor azt gondoljuk, hogy “ennél már nincs lejjebb”, akkor nagyot tévedünk. Új nap, új “legjjebb”! A regnáló átgondolatlan szabályozásának köszönhetően sorra jelentik be az embermentéssel foglalkozók, hogy feladják, mert nem tudnak tankolni!

Újabb “így dübörgünk mi”

Nem tudja tovább finanszírozni a mentők üzemanyag-ellátását a Magyar Koraszülött és Újszülött Mentő Alapítvány, ezért most minden jóérzésű állampolgár, kisgyermekes szülő és cég segítségét kérik

– vette észre a 168.hu. Mint azt a koraszülött mentők a honlapjukon írják: „érzékenyen érintette” őket, hogy a kormány döntése értelmében már csak piaci áron tudják beszerezni az üzemanyagot.

Nem milliárdok, összesen 9 millió!

„Éves szinten több, mint 9 millió forint többletköltséget okoz ez az intézkedés, melyet plusz állami támogatás hiányában csak adományokból tudunk fedezni”

– teszik hozzá, kérve minden jóérzésű állampolgár, kisgyermekes szülő és cég segítségét.Nincsenek egyedül….

Augusztus elején egyébként spórolásra szólították fel a tűzoltókat:

kevesebbet gyakorlatozhatnak és csökkenteniük kell a járművek futását is.

Ugyanis hiába látnak el közfeladatot, már ők sem tankolhatnak hatósági áron. Többletköltségeiket persze megtéríti az állam. Ám a tűzoltóknak más problémákkal is meg kell küzdeniük. Hivatalosan ugyanis 10 százalékos a létszámhiány a tűzoltóságnál, ám a szakszervezet szerint egyes településeken ez jóval nagyobb szám lehet. Ennek ellenére a Belügyminisztérium kijelentette:

tilos visszavenni a rendvédelemből korábban távozottakat.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Friss

About Author

Szólj hozzá!