Kerítésen innen

Gyurcsány: akkor nem sikerült. Elrontottam. Most sikerülni fog. Erre készülünk…..

Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke hetek óta "készül", úgy tűnik vége a találgatás "korának", csütörtök reggel közösségi oldala bejegyzésében fellebbentette a függönyt tervéről.

Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke hetek óta “készül”, úgy tűnik vége a találgatás “korának”, csütörtök reggel közösségi oldala bejegyzésében fellebbentette a függönyt tervéről.

“Vége…

Tudom, hogy milyen. Láttam, éreztem egykor. Elfogy a levegő. Mert ugye mindennek rendelt ideje van. Nekik most fogy el a levegő. Ami most jön, azt ez a kormány nem éli túl.

Demokratikus világban ez természetes.

Jönnek és mennek a kormányok, a kormányfők. Nekik ez nem természetes, mert kiválasztottnak hiszik magukat. Azt hiszik, hogy az övék a népakarat képviseletének kizárólagos történelmi joga.

Ahogy Bibó írja, a magyar jobboldal legpocsékabb vonása, hogy azt hiszi, jár neki valami.

Pedig semmi se jár. Orbánnal a legerkölcstelenebb jobboldal jött vissza. Elvettek, elraboltak, elhazudtak mindent. Nagyképű, műveletlen, fennhéjázó, tolvaj jobboldalt teremtettek. Lehetnénk máshol. Egy jobb országban.

Milliók fogják most azt tapasztalni, hogy vége van eddigi életüknek. Fájdalmas lesz. Nem kicsit, nagyon.

Becsukódnak az ajtók. Ezért lesz vége Orbánék uralmának is….

Néptámogatás nélkül nincs demokratikus néphatalom. Ez már régen nem demokrácia. A baj akkora, hogy az ügyeskedés már nem segít. Végük van.

2006 arról akart szólni, hogy új szövetséget kell kötni az emberekkel. Becsületes, igaz szövetséget. A hazáról. Rólunk. Akkor nem sikerült. Elrontottam. Most sikerülni fog. Erre készülünk.

A kommentekből….

“Sokkal inkább aggaszt, hogy ezt a kormányt a Nép nem éli túl…. Velük szemben kevés, hogy csak beszélünk róla… Majd ez lesz.. Így lesz… Az emberek most fognak éhenhalni vagy megfagyni…. Minden tiszteletem az Öné, de ez már nem a szavak, hanem a tettek ideje… A szavakat ezek nem értik…”

“Navégre! Ezt tessék még fokozni egy kicsit! A hallgatásból és az ingyom-bingyomból nem értett a magyar, talán ha kap pár kijózanító pofont, feléled!”

Kövesse cikkeinket a Google Hírek-en!

“Túl fogja.A12 év alatt hányszor,de hányszor megjósoltak, hogy tetteibe belebukik,és mindig túlélte.Minden csoda 3 napig tart, addig beszélnek róla,aztán jön valami ígéret és a nép hiába csalódik újra elhiszi.”

“Ön írja: “ Ez már régen nem demokrácia” Ezért bármi történik, nem fognak lemondani a hatalomról. A többivel egyetértek.”

“Már tegnap is késő lett volna, hogy vége legyen. Hajrá DK! Ennek a rezsimnek egyszer és mindenkorra mennie kell!”

“Barcsak ugy lenne. Kulonben tenyleg vegunk van nekunk kisembereknek. Vegetalunk meg valameddig, de az olyan lesz, mint amikor a beteg meg fekszik az agyban, meg lelegzik, epp csak el. De minek.”

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

FRISS!