Gyurcsány Ferenc: készülünk – Tengernyi dolga lesz a következő kormánynak

Azt mára már szinte az egész ország látja, kivéve az elvakult Orbán-hívők, hogy ez a kormány megbukott. Igen, így múltidőben. Tengernyi dolga lesz a következő kormánynak, hiszen a szörnyű és tragikomikus kormányzati -bocsánat a szóért- tökölés, ami mos történik, ugyanaz, mint amikor a halottnak a sírban még tovább növekszik a haja. A verdikt már csak arra vár, hogy a nép kimondja.

Párt-tangó: egyet előre, kettőt hátra

Az, hogy az ellenzék (?) pártjai még mindig nem érzik az összefogás felelősségét, az vezetőiket, ezeket a legkevésbé sem politikusnak, főleg nem államférfinak való “talpasokat” minősíti. Márpedig, ha Orbánnak sikerül megúszni a megúszhatatlant arról, ahogy a jelenlegi 2/3-ról is, csak ők, az ellenzéki pártok – tisztelet a kivételnek- tehetnek majd.

Pillanatnyilag úgy tűnik, Gyurcsány Ferenc vállalja fel a gondolkodást a kormányváltásról. Persze lehet, hogy tévedünk és a háttérben alakul valami koalíció, de ebben sajnos nem igazán hiszünk, legalábbis a félmúlt eseményei nem tesznek bizakodóvá minket.

Tengernyi dolga lesz a következő kormánynak

Sorolhatnám – írja közösségi oldalán a DK elnöke majd így folytatja:

“A szétzilált pénz- és gazdasági ügyek rendbetételétől kezdve áldatlanul hosszú a sor. A legnehezebb mégis az lesz, hogy békét teremtsen. Háború után legyen végre béke. Sokakat megtanítottak arra, hogy miként gyűlöljön. Most majd közösen megtanuljuk, hogy mi is következik abból a hétköznapokban és a lelkekben, hogy az ember a legnagyobb csoda, hogy az ember méltósága nem csorbítható, hogy vigyáznunk kell egymásra. És nem csak azért mert egy fajhoz tartozunk. Az új kormány az ország kormánya lesz, de dolga lesz a lelkekkel is. Hogy béke legyen. Hogy otthon legyen a hazából. Mindenkinek. Készülünk”

Kapcsolódó

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

https://varosikurir.hu/rab-laszlo-kussolasra-epul/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.