Mire készül Varga Judit? Csak nem az első gigagáz- és villanyszámla polgárokra tett hatására?

Egy pillanatra azt hittem, hogy a délutáni “beauty-sleep“-em picinyt hosszúra sikerült és újra választás-közeli állapotban van a regnáló, amikor feldobta a Facebook Varga Judit miniszter-közszolga legújabb bejegyzését. Gyors ellenőrzés után rájöttem, hogy csak 1 órát hagytam ki, tehát nem erről lehet szó.

Akkor mire véljem?

Az igazságügyminiszter-asszony közösségi oldalán azt taglalta, hogy miért elengedhetetlen, hogy Ők vezessék tovább az országot. Elgondolkodtat, hogy ki-mi gátolná ebben a regnálót, hiszen az ellenzék tevékenysége kimerül a harcos közleményírásban, meg az egymás elleni áskálódásban, tehát nem innen fújhat a szél?

Hanem….?

Arra jutottam, hogy az elszabadult infláció keverve az iskolaindulással, fűszerezve az áram és a gáz árának “átlagon felüli” emelésével, feltétként az áruhiánnyal és, hogy a tankolás is esetleges és sokaknak a felsoroltak a megfizethetetlen kategóriába tartoznak, sózva a KATA-körüli mizériával, a tanár- és orvoshiánnyal egyszerűen beméltóztattak rezelni és megpróbálják “kikommunikálni” magukat az általuk (is) gyártott helyzetből.

Imígyen Varga:

Nehéz éveken vagyunk túl. A Kormánynak a migrációs hullámok, a világjárvány, a háború és az elhibázott brüsszeli szankciós politika miatt kialakult gazdasági nehézségek között is sikerült Magyarországot egyenesben tartania. Az előttünk álló évtized sem néz ki felhőtlenebbül. Veszélyes kihívások, bizonytalanságok és háborúk kora előtt állunk. Ilyenkor méginkább felértékelődik a politikai stabilitás és a hatékony, jól működő, céltudatos kormányzás szerepe.

Az erre való képességét a nemzeti oldal 2010 óta már többször is bebizonyította, a baloldal viszont hagyományaihoz híven csak széthúzásra, felforgatásra volt képes és a rövidtávú politikai érdekeiken kívül mást nem tartottak szem előtt. Most valóban tétje van, hogy milyen vezetése van az országnak. Magyarországnak azon az úton kell maradnia, amin 2010-ben elindult!”

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

A vuduzottak kedvéért fotón is ráerősít, hátha meghatja a “nyerő csapat” képe a rajongókat és kiteszik a lassan üres hűtőszekrény ajtajára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.