Náray Tamás: Én már elengedtem ezt a nemzetvédelmezős dolgot….

Azt már mondani sem kell, hiszen minden meg nem nyitott kormánycsapból ez folyik, hogy országunk végveszély-közeli állapotban van, aminek közömbösítése egyetlen emberen múlik. Igen, Orbán Viktoron. Itt az ideje, hogy együttesen mondjuk ki, hogy elég volt a hülyítésünkből! Az élet szép, még akkor is, ha ez egyes közszolgáknak nem tetszik.

“Hát elmentek ti a faszomba….”

Náray Tamás közösségi oldalán akadt ki:

“Én már elengedtem ezt a nemzetvédelmezős dolgot. Egyszerűen lemaradtam, kisodródtam egy hajtűkanyarban, elfáradtam, kiégtem.

Amikor az IMF ellen harcoltunk azonnal felvettem a védekező alakzatot a globaloböllér karvalytőkével szemben.
Aztán jött a helyesbítés, hogy vaklárma, mégsem ők a veszélyesek, Bajnai és Gyurcsány áskálódik. Én rendes alattvalóként átforgattam a lőtornyokat a ház tetején a Rózsadomb irányába.

Aztán jött a helyesbítés helyesbítése, hogy hagyjuk az előző kormányfőket, valójában Norvégia a veszélyes, mert pénzt ad. De a rosszaknak! Nem volt mit lehet tenni, lebontottam a lőtornyokat és kitettem a vikingcsapdákat.
Telt múlt az idő, és jött a futár, hogy hagyjuk a norvégokat, Brüsszel a veszélyes! Hát, megint tévedtünk, mondom, de sebaj, jobb félni, mint megijedni, kiplakátoltam körbe a telekhatáromra belgául, hogy ‘nópaszarán’.

Nem sokkal később, megint jött a direktíva, hogy valójában Soros akarja lemészárolni a nemzettestünk, rituálisan levizelni, és kint hagyni a keselyűknek. És ehhez majd bangladesi szunnita négereket vet be.

Megrántottam a vállam, csak az nem hibázik, aki nem dolgozik, vettem egy csomó disznót, trikolorra festettem őket, beequippeltem rájuk a ‘+4 prot from evil’ rózsafüzéreket, és eleresztettem őket minden éjszakára.

Erre most jön a telefon, hogy megtámadott minket az ENSZ. Mert dönteni akar. Hát elmentek ti a faszomba.”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük