Ne hagyd ki! Hétvége, de milyen? Életbevágó változásokat jeleznek a csillagok!

Repül az idő, újra nyakunkon a hétvége! Legtöbbünk repesve várja, de vakon nem érdemes beleugrani! A Mars és a Plútó erejével fontos változásokat indíthatunk el az életünkben. Lehet, hogy ezek még csak lelki szinten érnek, de hamarosan a valós események szintjén is megnyilvánulnak. Nézzük, mit ígérnek a csillagok!

Kos, Oroszlán, Nyilas csillagjegyűek figyelmébe

A hétvége horoszkópja szerint a Nap-Szaturnusz szembenállásának kellemetlen megnyilvánulásai lehetnek. Hirtelen gátoltnak és visszahúzódónak érezheted magad, mintha korlátozva lenne természetes önkifejezésed. Lehetőleg ne foglalkozz túlságosan ezzel, a sötét felhő néhány napon belül felszáll. Úgy tűnhet, hogy a körülötted lévő emberekből hiányzik az együttérzés és a figyelmesség. Fontos, hogy szeresd és ápold magad ebben a néhány napban. Ügyelj az egészségedre, és pihenjen eleget. Ez az áthaladás kimeríti az energiaszinted, és fogékonnyá tehet megfázásra. Ha lehetséges, kerüld a túl sok kötelezettségvállalást. Ez az időszak ugyanakkor nagyon jó dolgok elindítója lehet, mert fontos felismeréseid lesznek.

Bika, Szűz, Bak

A Mars-Plútó kapcsolódása nagyon támogatják egymást. Ez egy nagyon erős kombináció, és nagyon pozitív módon használhatod. Kiváló alkalom egy olyan tevékenység megtervezésére, amely sok energiát igényel. Ha valaki megpróbált irányítani téged, most dönthetsz úgy, hogy változtatsz ezen a helyzeten. Még akkor is, ha konfliktushelyzet van, elvárhatod, hogy a te számodra pozitív módon fejeződjön be. Tehát határozottan itt az ideje, hogy harcolj a jogaidért! A párkapcsolatban ez az egyensúly megteremtésének ideje.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

<<<< Ezt olvastad már? >>>>

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.