Neba! Morvai Krisztina megtiszteli jelenlétével a szombati tüntetést!

Érdekes fordulat történt Morvai Krisztina életében, ugyanis pénteken bejelentette, hogy részt vesz a szombati ellenzéki tüntetésen. Nem tudni osztatlan lesz-e az öröm!

Átvert a Fidesz….

“Egyrészt jogvédőként is ott a helyem, de más oka is van.”

-mondta lapunknak Morvai.

A képviselőnő elmondta, hogy csúnyán becsapta őt a Fidesz.

“Még a választások előtt keresett meg Rogán Antal és Gyürk András, akik elmondták, hogy ha keményen beleállok a Jobbikba és dicsőítem a kormányt, akkor segíteni fognak abban, hogy az OLAF ellenem ne indítson eljárást, valamint a mandátumom lejárta után komoly kormányzati pozíciót fogok kapni.”

– állítja a képviselő.

A hírek szerint április 10-én felhívták Morvai Krisztinát és közölték vele, hogy köszönik mindazt, amit a Fideszért tett, de nem tudják teljesíteni az ígéreteiket.

“Hazudtak nekem, pedig eddig én hazudtam rengeteget értük. Néha már fájt kimondani, hogy csak a Fidesz tudja megvédeni az országot, meg tízezrével fognak jönni a migránsok, holott mindannyian tudjuk, hogy ez nem igaz”

– panaszkodott Krisztina.

Zárszóként elmondta, hogy ott lesz a tüntetésen, és minden jogi segítséget megad azoknak, akiknek szükségük van rá.

Mint arról beszámoltunk, Civil szervezésben kormányellenes tüntetés készül szombat délután 17.30-kor az Operánál, ahonnan békés menetben átvonulnak a Kossuth térre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük