Egy kis űrszex, az kéne már, de nagyon! + Cseh Tamás

Hősi halottak szegélyezik az utat, amelyen az emberiség a világűr szexuális meghódítása felé halad. Emlékezzünk az űrszex mártírjaira!

Szexre vártak a tudósok, de tragédia lett

A művelt közvélemény lélegzetvisszafojtva figyelte azt a világtörténelmi jelentőségű expedíciót, amelynek öt asztronauta lett a főszereplője.

Az orosz űrhatóság a nevezetes kísérlet során négy nőstény és egy hím gekkót küldött fel a Photon-M műhold fedélzetén.

Az eredeti cél az volt, hogy információkat nyerhessünk a szélsőséges körülmények hatásairól, s ezáltal, közvetve, jobban megismerhessük a mi földi életünk jellemzőit.

A tudósok közleményeiből azonban további, meglepő dolgok derültek ki. Ki gondolta volna, hogy a tudományos kutatási program eredeti célja a gekkók súlytalanságbeli szexuális magatartásának tanulmányozása volt?… Ez vajon miért érdekli a tudósokat? Arra készülnek talán, hogy a földi élet képviselői belátható időn belül menekülni kényszerülnek a bolygóról, és ha nem akarunk kihalni, az űrszexet is jobb lenne időben megszokni? Vagy esetleg üzleti körökből finanszírozzák a szexipar forradalmasítására irányuló kutatásokat? Ki tudja?…

A gekkószex elmaradt

A közvéleménynek csalódnia kellett: egyelőre nem tudtuk meg, hogy felpörgeti-e a hímeket a földi légkörből szabadulás sokkja. Szegény gekkók kivétel nélkül elpusztultak. Sajnos még pusztulásuk elemzése sem visz közelebb az űrszex témaköréhez. Csak az bizonyos, hogy nem a túlzott szexbe pusztultak bele.

A legvalószínűbb magyarázat a kapcsolat időleges megszakadására  mutat rá. A szatellittel ugyanis egy időre megszakadt a kapcsolat, és a kommunikációt csak pár nappal később sikerült helyreállítani. Valószínűsítik, hogy az összeköttetés zavara idején a gekkók létfenntartó rendszere is leállhatott. A kísérleti állatok pusztulását akkor vették észre, amikor az őket szállító Photon-M műhold visszatért a Földre.

Ami késik, nem múlik

A szexuális űrforradalom pionírjainak korai halála egyelőre megakasztotta a világűr szexuális meghódítását. Bizonyos azonban, hogy újabb kísérletek követik az elsőt.

Addig pedig űrállomásainkon, űrsiklóinkon, ilyen-olyan embert szállító űreszközeinken kihasználatlanul keringenek az űrben a bibék és a porzók.

Forrás: thepazz.com /The Moscow Times

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük