Hogy is van ez? Utánajártunk! – A sz#x és a szcientológia kapcsolata…..

Itt említhetnénk a papokkal szembeni pedofil vádak eseteit, a házasság előtti szex tiltásának kérdését, a még kitartó, de újra és újra megkérdőjelezett cölibátus intézményét vagy a szexuális orientáció megítélését a különböző vallási nézetek szerint. Időnként felbukkannak érdekes kijelentések az amerikai központú, de hazánkban is jelenlevő szcientológia kapcsán is, ennek igyekeztünk utánajárni.

Tovább

Kerry és az ügyeletes hancúrléc

Igen kellemes és szemre is látványos időtöltést űzött az angol énekesnő, Kerry Katona és új barátja egy thaiföldi nyaralóhelyen a napokban. A Liverpool-ban megalakult Atomic Kitten angol lánybanda egykori énekesnője, a 38 éves Kerry főleg valóság show-kból ismert, ő nyerte meg például a brit „Celeb vagyok, ments ki innen!” harmadik szériáját.

Tovább

Mágikus szexhazugság – Az új normális

“Te leszel a feleségem! A gyerekeim anyja.” “Még soha nem éreztem magam így senkivel.” “Egész életemben rád vártam. Te vagy álmaim nője.” Ismerős? Ez ugyanis az új normális, szlogenek a szexre és hatalomra éhes predátorok kézikönyvéből, a legtöbb csaló modernkori csajozó trükkje.Az újkori fekete mágia.

Tovább