Schobert Norbert tényleg ilyen vér-tahó, vagy csak imád feltűnősködni?

Na, most jól megkaptuk! Az elenyészően kevés celeb-mama beszámolóból hallottunk már olyanról, hogy szülés után “pár perccel” a mama pontosan úgy néz ki és funkcionál, mint a gyermekáldás előtt, de lássuk be, nem ez a jellemző. Mint ahogy az sem, hogy a férj-társ egyetlen szempontja ilyentájt, hogy centivel méregesse gyermeke anyját.

Norbi tud inspirálni…. a maga hímsoviniszta módján

Schobert Norbi egy Facebook live videóban fejtegette, a nők és férfiak szexualitása közötti különbséget.

A nők számára a lelki szeretet is elég a szexhez, de nálunk, férfiaknál ez mindig vágyból indul. Nagyon nagy hazugság, amikor egy férfi azt mondja, hogy szeretetből, szívből kíván meg egy nőt. Ő a nő külsejét kívánja meg. Amíg egy nő meg tudja kívánni egy férfi belső értékeit, addig ez férfiaknál a külső

– kezdte Schobert, aki ebből levezette, hogy a nők felelősek azért, ha egy házasság tönkre megy.

Na, de Norbert!

Sajnos a nők a szülésnél cseszik el, mert úgy gondolja, hogy értéket adott a férfinek, a családnak. Tényleg adott értéket, csak a férfi szexualitása ezt az értéket nem tudja értékelni. És amikor az 58 kilós nő helyett a 78 kilós vagy 88 kilós hölgy érkezik meg döngő léptekkel a hálószobába, a férfiak számára kínszenvedés.

majd így folytatja:

Egy darabig megy a pornófilmnézés, de nem tudja megkívánni és itt mennek tönkre az emberi kapcsolatok és így lesznek a gyerekek félárvák, mert a nők felszedik azt a 20-30 kilót és nem tudják leadni. Nem beszélve arról, ha terhességnél felszedsz ennyi kilót, a bőröd is olyan ocsmányul tönkremegy, hogy soha nem lesz már az a feszes, szexi, csinos, vonzó bőr. Úgyhogy kedves nők, a férfiak miatt és a boldog szerelem és a szexualitás miatt muszáj, hogy megtartsátok a lánykori súlyotokat.

https://www.facebook.com/update1/videos/504558826851202/

Forrás

Nem ez az első megszólalása “család” témában

Van ötlete a gyermekneveléssel kapcsolatban is:

És egy önvallomás

Egy hozzászólás itt: “Schobert Norbert tényleg ilyen vér-tahó, vagy csak imád feltűnősködni?

  • Avatar
    2020.01.21 - 16:10
    Közvetlen hivatkozás

    Azért mielott egy ilyen dumat le loksz a szülés utan levo anyaknak, meg tekinthetned magadat a tükörben. Nem hiszem hogy fel perc ugra-bugrat megerne bar melyik nonek, hogy te meg kivand. Eloszor is akkora vagy mint a daxli ulve, viszont a fejed egy honvéd loeval vetekszik. A modorod, ami sosem volt, ertwkelhetetlen. A gyerekekkel kapcsolatos véleményed bicska nyitogato. Tenyleg egy vér ciki ontelt barom vagy.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük