Na, most jól megkaptuk! Az elenyészően kevés celeb-mama beszámolóból hallottunk már olyanról, hogy szülés után “pár perccel” a mama pontosan úgy néz ki és funkcionál, mint a gyermekáldás előtt, de lássuk be, nem ez a jellemző. Mint ahogy az sem, hogy a férj-társ egyetlen szempontja ilyentájt, hogy centivel méregesse gyermeke anyját.

Norbi tud inspirálni…. a maga hímsoviniszta módján

Schobert Norbi egy Facebook live videóban fejtegette, a nők és férfiak szexualitása közötti különbséget.

A nők számára a lelki szeretet is elég a szexhez, de nálunk, férfiaknál ez mindig vágyból indul. Nagyon nagy hazugság, amikor egy férfi azt mondja, hogy szeretetből, szívből kíván meg egy nőt. Ő a nő külsejét kívánja meg. Amíg egy nő meg tudja kívánni egy férfi belső értékeit, addig ez férfiaknál a külső

– kezdte Schobert, aki ebből levezette, hogy a nők felelősek azért, ha egy házasság tönkre megy.

Na, de Norbert!

Sajnos a nők a szülésnél cseszik el, mert úgy gondolja, hogy értéket adott a férfinek, a családnak. Tényleg adott értéket, csak a férfi szexualitása ezt az értéket nem tudja értékelni. És amikor az 58 kilós nő helyett a 78 kilós vagy 88 kilós hölgy érkezik meg döngő léptekkel a hálószobába, a férfiak számára kínszenvedés.

majd így folytatja:

Egy darabig megy a pornófilmnézés, de nem tudja megkívánni és itt mennek tönkre az emberi kapcsolatok és így lesznek a gyerekek félárvák, mert a nők felszedik azt a 20-30 kilót és nem tudják leadni. Nem beszélve arról, ha terhességnél felszedsz ennyi kilót, a bőröd is olyan ocsmányul tönkremegy, hogy soha nem lesz már az a feszes, szexi, csinos, vonzó bőr. Úgyhogy kedves nők, a férfiak miatt és a boldog szerelem és a szexualitás miatt muszáj, hogy megtartsátok a lánykori súlyotokat.

Test és boldogság… Mit jelent nekem az Update termék?

Geplaatst door Norbi Update LOW CARB op Zondag 19 januari 2020

Forrás

Nem ez az első megszólalása “család” témában

Van ötlete a gyermekneveléssel kapcsolatban is:

És egy önvallomás

1 hozzászólás

  1. Azért mielott egy ilyen dumat le loksz a szülés utan levo anyaknak, meg tekinthetned magadat a tükörben. Nem hiszem hogy fel perc ugra-bugrat megerne bar melyik nonek, hogy te meg kivand. Eloszor is akkora vagy mint a daxli ulve, viszont a fejed egy honvéd loeval vetekszik. A modorod, ami sosem volt, ertwkelhetetlen. A gyerekekkel kapcsolatos véleményed bicska nyitogato. Tenyleg egy vér ciki ontelt barom vagy.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét