Ha valamiről nem beszélünk, szőnyeg alá söpörjük, akkor az megszűnik problémának lenni? Elég ostoba reakciója ez a társadalomnak az égető problémákra. Ebbe a sorba illik az óvszerautomata iskolai elterjesztésének  kérdésköre.
[mnky_ads id=”10551″]

A szex az élet része

Prűdek legyünk, vagy szabadok? – Magyarországon az előbbi dívik

Többször írtunk arról, hogy él hazánkban egy vállalkozószellemű hölgy, név szerint Langmár Bettina. Nem lett belőle milliomos, de váltig állítja, hogy szükség van arra, amit csinál.
[mnky_ads id=”10552″]

“Langmár Bettina nem lett gazdag és sikeres. 2016 nyarán tőle volt hangos a magyar média, akadt olyan, aki az ötletével együtt a pokolba rugdalta volna le, mások kitartást kívántak neki, és gratuláltak – például az Emberi Erőforrások Minisztériumának illetékese is. Langmár Bettinaaz a vállalkozó, aki óvszer-automatákat szeretett volna telepíteni a honi középiskolákba, és felvilágosító mobilalkalmazást fejlesztett, mert megdöbbent azon, hogy hazánkban évente nyolc-tízezer ezer tinilány esik teherbe, és nagyjából a fele abortuszra megy.”

Az igazgatók szerint, ha engedélyeznék az automaták elhelyezését az iskolákban, azzal bevinnék a szexet az iskolákba, egy szexuálpszichológus szerint viszont már bent van az magától is, ezért lenne fontos, hogy a diákok védekezhessenek.
[mnky_ads id=”10553″]

Kotonautomatát az iskolákba?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét