Vaskalapos iskolaigazgatók, kontra valóság – dúl az óvszerautomata – vita

Ha valamiről nem beszélünk, szőnyeg alá söpörjük, akkor az megszűnik problémának lenni? Elég ostoba reakciója ez a társadalomnak az égető problémákra. Ebbe a sorba illik az óvszerautomata iskolai elterjesztésének  kérdésköre.

A szex az élet része

Prűdek legyünk, vagy szabadok? – Magyarországon az előbbi dívik

Többször írtunk arról, hogy él hazánkban egy vállalkozószellemű hölgy, név szerint Langmár Bettina. Nem lett belőle milliomos, de váltig állítja, hogy szükség van arra, amit csinál.

“Langmár Bettina nem lett gazdag és sikeres. 2016 nyarán tőle volt hangos a magyar média, akadt olyan, aki az ötletével együtt a pokolba rugdalta volna le, mások kitartást kívántak neki, és gratuláltak – például az Emberi Erőforrások Minisztériumának illetékese is. Langmár Bettinaaz a vállalkozó, aki óvszer-automatákat szeretett volna telepíteni a honi középiskolákba, és felvilágosító mobilalkalmazást fejlesztett, mert megdöbbent azon, hogy hazánkban évente nyolc-tízezer ezer tinilány esik teherbe, és nagyjából a fele abortuszra megy.”

Az igazgatók szerint, ha engedélyeznék az automaták elhelyezését az iskolákban, azzal bevinnék a szexet az iskolákba, egy szexuálpszichológus szerint viszont már bent van az magától is, ezért lenne fontos, hogy a diákok védekezhessenek.

Kotonautomatát az iskolákba?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük