Nekem bejött, rád is igaz? 4 tulajdonság, ami sikeressé tesz a csillagjegyed szerint! - Városi Kurír

Sorting by

×

Nekem bejött, rád is igaz? 4 tulajdonság, ami sikeressé tesz a csillagjegyed szerint!

Minden csillagjegynek megvan az a tulajdonsága, amivel bármilyen körülmények között sikerre viheti az életét. De vajon melyek ezek a tulajdonságok?

Hirdetés

Kos

Minden körülmények között magabiztos vagy, így határozott fellépéseddel bárkit leveszel a lábáról. Elég felszólalnod és az emberek követnek téged, keresik az útmutatásaid. Akkor lehetsz a legsikeresebb, ha másokért is küzdesz. A Kosok vére egész nap forr, így kiváló szerető hírében állnak. Használd ki lehengerlő temperamentumod, hogy levedd a lábáról az ellenkező nemet. Legyen szó flörtről, randiról, biztos a siker, ha udvarias de egyben határozott vagy. Ha versenyezni kell, akkor a Kos lesz az első, aki jelentkezik. Imádod a kihívásokat, játékokat, fogadásokat, versenyeket, a lényeg, hogy te legyél az első! Magabiztos, bátor hozzáállásod már valóban fél siker a jutalom felé.

…addig is hétfőn….

Ma ne is törődjön mással, ha teheti, csakis testi és lelki egészsége megőrzésével, vagy éppen önmaga kényeztetésével, kedves Kos, ami már igencsak időszerű lehet. A jó teljesítmény alapköve, hogy az ember jól érezze magát a bőrében, s talán mostanában éppen ezzel lehet baj. Orvosolja!

Bika

Sok embernek problémát okoz a napi pénzügyek kezelése, nos ez rád abszolút nem igaz! Legyen szó bankszámlakezelésről, befektetésekről vagy spórolásokról, abban te vagy a legjobb és másokat is hasznos tanácsokkal tudsz ellátni. Érdemes pénzügyi vonalon gondolkodnod. A Stílus maga az ember. A Bika embernél ezt kevesen tudják jobban. Kiváló stílus és színérzékkel van megáldva, így mindig a megfelelő ruházatban érkezik mindenhova. Ösztönösen ráérzel, hogy mit mivel lehet összekombinálni, köszönhetően a Vénusznak. A Bika ember híres a kitartásáról és makacsságáról. Ez a tulajdonság számos élethelyzetben megmenthet téged, érdemes kiaknázni. Föld elem lévén a kitartás és szilárdság a véredben van. Mindig tudod, hogy mivel kell másokra hatni. Kiváló szakácsképességekkel rendelkezel, így érdemes a konyhában tevékenykedni mindennap, hiszen az emberekhez a gyomrán át vezet az út.

…addig is hétfőn….

Kedves Bika, ma nagy lehetőségek akadhatnak útjába, ha elég figyel és nyitva tartja a szemét. Nem feltétlenül fog pénzt találni a járdán, de lehet, hogy barátaival egy remek ötletet eszelnek ki, amiből hosszú távon gyümölcsöző vállalkozás is lehet. Ne becsülje alá magát, vágjon bele bátran egy új projektbe.

Ikrek

A kommunikáció a véredben van és az emberek szívesen fordulnak hozzád egy kis információért, legyen szó pletykáról, elérhetőségekről, kapcsolatokról. Használd ki kiváló beszélőkédet, hogy elérd amit akarsz. Kommunikációs területen érdemes gondolkoznod, ahol sokat kell írni vagy beszélni. Biztos, hogy nálad senki nem lesz jobb ezen a területen! Könnyed, laza stílusoddal a flörtölés sem okoz problémát. Játékosan, szinte gyermekien állsz hozzá a szerelemhez és te aztán tudod, hogy ez a biztos siker titka. Nem bonyolítod túl a dolgokat, ami az ellenkező nemről is leveszi a nyomást, így mindenki a te társaságodat keresi. Mivel sokoldalú és talpraesett vagy, így bármilyen helyzetben helyt állsz, ahol intézkedni vagy szervezkedni kell. Kettő perc alatt leszervezel partikat, összejöveteleket, telefonokat bonyolítasz le, így kiváló munkatárs vagy.

…addig is hétfőn….

Mostanság egy kissé elkényelmesedhetett, kedves Ikrek és megszokhatta, hogy minden olyan könnyen megy. Ez egyrészről lehet nagyon jó érzés is, viszont ön, úgy tűnik, egy kissé beleunt jelenlegi életvitelébe. Ne féljen változtatni, sőt, ne féljen nagyot változtatni. Vágjon bele valami olyanba, ami igazán távol áll öntől, s keltse fel újra szenvedélyét egy új hobbi iránt.

Rák

Imádod a gyerekeket és kiváló érzéked van hozzájuk. A fiatalok ösztönösen keresik a társaságodat, sőt gyakran fordulnak hozzád tanácsért vagy egy kis empatikus beszélgetésért. A gondoskodás, babusgatás számodra öröm, így gyerekekkel kapcsolatos hivatásokban nagy sikert érhetsz el. A Rákok briliáns szakács hírében állnak és nincs olyan sütemény vagy étel, amit ne tudnának elkészíteni. Használd ki ezt a tulajdonságod, hogy egyben tarts a családot és bezsebeld a bókokat! Sokan azt gondolják rólad, hogy határozatlan és gyenge vagy, de ez csak a látszat. A lágy szív, kemény páncélt takar, ami segít a túlélésben és az akaratod érvényesítésében. Mivel fejlett ösztönvilággal és megérzésekkel vagy megáldva, így bármilyen segítői szakmában helyt állsz, ahol nagy szerepet kap az intuíció.

…addig is hétfőn….

Ha eddig ne, akkor most bebizonyíthatja magának, hogy mennyire kitartó, kedves Rák. Ha tegnap belekezdett valami fontosba, akkor ne hagyja, hogy ügyei, vagy rossz természete eltántorítsák álmai megvalósításától. Akkor is folytassa, amit elkezdett, ha úgy tűnik, ma mindenki önt akarja.

<<< Még több horoszkóp! >>>

Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “Nekem bejött, rád is igaz? 4 tulajdonság, ami sikeressé tesz a csillagjegyed szerint!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.