Nem egyszerű épp bőrrel “elMÁVozni” Balatonra – Rosszul lettek az utasok….

Pokoli állapotról számolt be egy vétlen résztvevő a pénteki kalandjáról, ami egyszerű vonatozás lett volna az oly közeli Balatonra. Itt lépett közbe a MÁV!

Hív a vasút…..

Kellemes hétvégi üdülésnek indult, ám százak utazását tette tönkre a MÁV

-számolt be a Blikk olvasója, aki részese volt a pokoli utazásnak.

Klíma ide vagy oda, az utazókon nem sokat segített a túlzsúfolt utastérben. Többen is rosszul lettek, dülöngéltek az utasok, volt olyan, aki egy idő után inkább leszállt a legközelebbi megállóban a vonatról. De olyan is volt, akit le kellett fektetni az ülésekre, majd a kalauz egy papírköteggel próbálta legyezni, hátha az segít neki.

Hozzátette:

Az apró vonatról azonban hiába szálltak le az emberek, Székesfehérváron így is legalább 80 bosszankodó ember ragadt, mert egyszerűen nem fértek fel a szerelvényre

Több sem kellett, reagált a nemzeti vasúttársaság

Az okozott kellemetlenségért bocsit kértek.

„Július 26-án, pénteken a Déli pályaudvarról 10:25-kor Balatonfüredre induló KATICA sebesvonat műszaki hiba miatt rövidebb szerelvénnyel közlekedett. A vonat a menetrendben két motorvonati egységgel van tervezve, de ezen a napon a szerelvényforduló szerint ehhez a járathoz rendelt második motorvonati egység reggel a lajosmizsei vonalon meghibásodott”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük