Nem mehetnek vidéki nyaralóikba a budapestiek – Ön szerint Rogán-Gaál Cecília budapesti lakos?

A budapesti és Pest megyei lakos esetében nem fér bele, hogy elutazzon vidékre, és ott folytasson szabadidős sétát, „kiváltképpen nem aludhat ott”.

Tehát a budapesti lakosok nem mehetnek el például a vidéki telkükre – hozta tudtunkra Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a Facebook-oldalán közzétett videóban szombaton.

De facto elzárták-e Budapestet és Pest megyét az ország többi részétől?

Azt gondolom, hogy aki picit gondolkodik rájön, hogy még Orbán Viktornak sincs ráhatása a koronavírus természetére, tehát sok igazság nincs abban a mondásában, hogy húzunk egy vonalat és huss…., egyik napról a másikra máris folytatódhat a megszokotthoz közelítő életünk.

Rogán-Gaál Cecíliára nem vonatkozik az “erőteljes kérés”?

A jelenleg üzletasszonyként prosperáló hölgy a Balaton partjáról posztolt egyet közösségi oldalán, amire napi rendszerességgel tesz ki friss-ropogós képeket életének alakulásáról, így nehezen képzelhető el, hogy pont ma egy régivel örvendeztette volna meg követőit. Meg különben is:

Vidéken hétfőtől a bevásárlóközpontok már rendes nyitvatartással működhetnek

– közölte a kormányszóvivő, ami nem lehet mellékes szempont egy ízig-vérig “celebnek.”

https://www.instagram.com/p/B_rhR8PBCn8/?utm_source=ig_web_copy_link

Ne legyünk igazságtalanok, lehet, hogy válása után hazaköltözött a fatornyosába, hiszen -volt párjával együtt- Ő sem született budapesti!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük