Nem szállnak le Márki-Zayról, a napi aktuális vád: egy fényevő rángatja zsinóron!

Nem szűnik a kedv a Fidesz.médiában arra, hogy “lekaraktergyilkolják” a jelenlegi és egyben reménybeli következő hódmezővásárhelyi polgármestert, Lázár János riválisát. A szerdai napra rendelt vád: – amiért majd minden bizonnyal hónapok múlva “bocsit kérnek” – “Minden jel arra mutat, hogy egy szektavezér ráncigálta dróton az ellenzék egyik vezető politikusát – pár ezer dollárért.” – írta a P.S. majd erre hivatkozva a többi haveri lap.

Egy napja gyerekverő volt, ma fényevőbérenc – alakul, ez, fiúk!

Mint arról beszámoltunk a hét eleji Fidesz-vád az volt Márki-Zay ellen, hogy verésre buzdítja szülőtársait. Még meg sem száradt a képzeletbeli tinta a válaszán, máris előkerült egy újabb Pesti Srácokos “továbbgondolás”

A napokban írt róla a Ripost, hogy korábban az életveszélyes fényevő tanokat hirdető Haas György támogatta anyagilag az Egyesült Államokban élő Márki-Zay Péter, hódmezővásárhelyi polgármestert, és családját. Ez onnan derült ki, hogy Kálmán Olga – mielőtt még a DK jelöltje lett volna Budapesten – interjúkötet készített a politikussal, aki saját maga beszélt erről. A Pesti Srácok most új kontextusba helyezte a történetet, rámutatva arra, mi volt a feltétele a pénzügyi segítségnek – jelent meg az origo.hu-n.

Szerintük, a bizonyíték:

Márki-Zay a fent említett interjúban elárulta, hogy személyes ismeretség nélkül, havi szinten komoly összegekkel támogatta a felesége tanulmányait Hass György, a magyarországi szövetség egyik vezetője, a következőket mondta:

“nem kellett szerződés, semmiféle papír, elég volt az adott szó, hiszen a feleségem megígérte, hogy ha végez akkor hazaköltözünk, és itthon folytatja a szülésznői tevékenységet.”

Ebből vonták le a következtetést, hogy

az ellenzék egyik vezető politikusát dróton rángatta egy pitiáner csaló.

Összeesküvéselmélet tantárgyból ötös, de, hogy mi köze van az igazsághoz, az nem érdekelte egyik portál újságíróját sem, hiszen a cél nem az, hogy kiderüljön a frankó, hanem a lejáratás. A bibi csak annyi, hogy a fent nevezett újságokat csak azok bújják, akik már megvannak győzve a Fidesz-igazról, tehát maximum a ráérősítést lehet elérni a hasonló agymenésekkel.

Persze ínséges időkben ez sem semmi!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük