Nem telhet el hétvége tyúkhúsleves és a Kedves Vezető egészalakos igehirdetése nélkül?

A Kedves Vezető tényleg nem tudom, mit hisz magáról. Na, jó, azt viszont igen, mi az, amit lát – vizionál? – ha reggel a tükörbe néz. Hogy rendre isten köszön vissza. Szerencsétlen. Nehéz kereszt ez, attól tartok, konzervatív kezeléssel ez nehezen gyógyítható.

De, tényleg!

Mi a pikliért gondolja, – de jelzem, minden önjelölt sámán, hibbant diktátorocska ebbe a takony pocsolyába gázol – hogy amit a várbéli siserehadtól, a hajbókoló lakájoktól lát, az generálisan is érvényes. Mármint, hogy annyira, de annyira sóvárgunk utána, ami okán tévé-, rádió-, egyáltalán a médiamegjelenés számára már-már kötelező a hálás nép vizuális kielégülésének elősegítése végett. Hogy nem telhet el hétvége tyúkhúsleves és a Kedves Vezető egészalakos igehirdetése nélkül?

Így lenne? Haha! Oltári nagy tévedésben vagytok!

De, a Kedves Vezető a nácik könyvdarálásában szükségét érezte megszólalni. Vasárnap. A Meseország mindenkié meséskönyvről. Mert, a Kedves Vezető szerint „Magyarország türelmes a homoszexualitás tekintetében, de van egy vörös vonal” mondta a szép szájával: „Hagyják békén a gyerekeinket.” Miről beszél ez? Mi van itt?

Ha valami, akkor az a riasztó, bénító, hátborzongató, undorító, hogy nem a könyvdarálás, a vasalt agyúak fájnak neki, mert miért is fájjon?

Ez az ő világa. A könyvdarálás….

Ilyet akart, ezt nyálkázta össze a maga képére. Ezt a gyűlölködő, kirekesztő, álkeresztény szörnyűséget. Nem a tolerancia, a megértés, az elfogadás, a könyörület, az emberi méltóság, az egyetemes kultúra az ő zsinórmértéke-igazodási elve, hanem ez a pokoli őrület.

Itt tényleg mindenki megőrült? A pedofilokat, nőgyűlölőket bújtató kirekesztő, xenofób, gyűlölettel házaló, a rabolt milliárdokban dőzsölő mondja ezt? Ő?

Kinek képzeli magát?

Ácsi! Helóheló! Nem isten ő, de nem is vallási vezető, a legkevésbé politikus, vagy államférfi. Egy szimpla, ócska gazember! Ki ez? A mi gyermekeinkről beszél? Az én lányaimról? Milyen jogon? Ember, kapaszkodj! A lányaim kettőt rendeltek a mesekönyvből, a biztonság kedvéért. És hihetetlenül büszke vagyok rájuk. Mert emberré, jó emberré cseperedtek. Olyanná, amit te még hírből sem ismerhetsz.

Elég legyen!

Elég a kormányzati agymosásból, az őrült propagandából, a gyűlölködésből, a megbélyegzésből, a hazugságokból. Elég volt a nyomorult rendszeredből, a magad képére formált őrületből, ahol a bűn erény, az igazság pedig üldözendő!

Egy hozzászólás itt: “Nem telhet el hétvége tyúkhúsleves és a Kedves Vezető egészalakos igehirdetése nélkül?

  • 2020.10.06 - 08:40
    Közvetlen hivatkozás

    Minden szóval, mondattal és gondolattal EGYETÉRTEK. BÁTOR, kertelésnélküli, IGAZul őszinte írás. KÖSZÖNÖM.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük