Sorting by

×

Németh Szilárd és az Agrárminisztérium csumija

Mostanság ritkábban tudósít Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője arról, hogy mit étkezik, helyette -ahogy az egy közszolgához illik- járja az országot, vadászati kiállítást látogat, békemenetre invitál, de csütörtökön azért csepegtetett kedvelőinek egy kis pöriszaftos beszámolót is.

Jó kis csumi a minisztériumi konyháról….

Ha valaki nem tudná, a csumi éttermi szakzsargon:

“a nem túl minőségorientált ételt jelenti. A csumi nem a rossz étel, készülhet jó minőségű alapanyagokból, mégis a nagyobb mennyiségű elkészítés és technológia jellemzi. A menüre és a személyzeti kosztra is használják.”

Csütörtök este -a kép tanulsága szerint- az ex birkózó valahogy hozzájutott pár adaghoz:

“Egy húzós nap végén, végre itthon. Az Agrárminisztérium konyhájának pacalpörköltje, cecei méregerős savanyúval a mai vacsorám. Köszönöm a szakácsoknak, konyhatündéreknek, nagyon finom, igazán jólesik!”

A kommentekből…

Eddig 840-en érezték úgy, hogy hozzá kell szóljanak a felettébb érdekfeszítő bejegyzéshez….

“A drága Németh úr olyan szeretettel nézi azt a pörköltöt, mint a Mészáros úr a közbeszerzési pályázatokat!”

“ebben a korban már, ennyi túlsúllyal meg főleg, inkább egy kefír lenne a megfelelő vacsi… a végén még halálra zabálja magát ez a drága ember…”

“Istenem, hogy arról a jóllakott parasztember képedről száradna le a mosoly. No nem arra a klasszikus parasztemberre gondolok, aki hajnaltól az állatoknál vagy a földön dolgozik, hanem arra a parasztra, akinek köze sincs a munkához, hanem természeténél fogva gechhi 🥴 A legnagyobb kéjt és örömet nyújtsa neked az a pacal, amit más főzött neked 🤮🤮🤮🤮🤢🤢🤢 és ezt neked, nem a kajának”

“Ez a nézés maga a szerelem! Sokan szeretnék ha úgy néznének rá, mint Sziszi a pacalra!!”

“Ismét egy művészi kompozíció: profi szögből, szépen megvilágítva, gyönyörű ételfotó, hozzá elegáns öltözék és háttér. Hadd gratuláljak! ”

“Hirtelen úgy olvastam,hogy egy hazudós nap végén 😂 jó étvágyat!”

“én is szeretem a pacalt, és politikai oldalak közötti, az alapvető értékekben egyetértés jegyében megerősítem, hogy mélytányérból és kanállal kell enni. De estére? Csípőssel?”

“Drága uram, kb. még tíz éve van hátra, ha ezt az életmódot folytatja. Aggódom úgy az állambiztonságért, mint az Ön személyes egészségéért. Az Isten szerelmére, vigyázzon magára.”

“Jobb mint a “technokolos” parizel jakabtól”

“Wolt vagy FoodPanda házhozsszállítás van, vagy csak személyesen lehet bemenni érte az agrárminisztériumi konyhára?”

Németh Szilárd evései….

Kapcsolódó

Németh Szilárd és az Agrárminisztérium csumija

átver

Egy hozzászólás itt: “Németh Szilárd és az Agrárminisztérium csumija

  • 2021.10.15 - 13:40
    Közvetlen hivatkozás

    Ez a bibircsókos zsírdisznó legnagyobb öröme az életben, amikor kiposztolhatja azt a moslékot amit esténként felzabál! Húzós lehet mikor reggel teleszarja a klotyót az esti pálinka után beburkolt szaftos, erőspaprikás nagymagyar gasztronomia, ikonikus receptje alapján főzött pacal csumi hatása okán! Intelligens pofáján jól látszik, neki ez az élet értelme, sava-borsa! Szánalomra méltó véglény!!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.