“A politikai pedofil nem tud leállni. Ezt a GYEPET adta át ma az eddigi szekszárdi polgármester, Soltész államtitkárral és Ritter Imre fideszes (papíron “német nemzetiségi”) országgyűlési képviselővel együtt.

A szekszárdi Wunderland német óvoda udvarára kiterelt gyerekek

az egy órás propaganda rendezvényen (“ünnepségen”) köszönhették meg a politikus bácsiknak az EMMI által adott 10 milliót. A pénzből GYEPET csináltak, az udvaron ÉVEK ÓTA MEGLEVŐ (testvérvárosi adományból élült) játékvárat kifestették és a termekben sófalakat építettek. Azért annyi eszük volt, hogy szalagátvágást nem csináltak – pedig tudják, hogy az 5 év alatt SEMMILYEN fejlesztés nem történt Szekszárdon.

Hívatlan vendégként tudok tudósítani a lózungokkal teli kampányszövegekről

Videót nem teszek ki róla, az ovisok és az Ifjúsági Fúvószenekar profi produkcióit kivéve annyira szomorú és kínos volt ez az egész. A lényeget Soltész mondta el (persze Ács is ismételte): fontos, hogy a VÁLASZTÁSOK UTÁN a nemzetiségi önkormányzatban és a VÁROSBAN IS FOLYTATÓDJON A NYUGODT, BÉKÉS MUNKA. Emiatt a nyílt kampányolás miatt kellett a gyerekeknek csöndben végigülni az egy órát.

Nem tudom, hogy a jelenlétem okozta-e,

vagy az MTI tudósító józansága, de a nagy fontosságú eseményről szóló propagandacikkekben Soltész folytatásra buzdító szavait már csak a nemzetiségi önkormányzattal kapcsolatban idézi a kormány agymosó gépezete, pl. itt.

Végül hagy mondjam el:

naponta számolhatnánk be települések tucatjairól, százairól, ahol a fideszes aljasságok, a propagandagépezet szemétségei gyakorlatilag lehetetlenné teszik, hogy valódi választásokról beszéljünk. (Tegnapi szekstárdi hír pl, hogy az önkormányzati hivatal nem engedélyezi az ellenzéknek a plakátolást, mert “elkeverték” a több hete beadott kérelmeket…)

Nem is beszélhetünk másról, mint hogy Magyarországon “választás jellegű eseményt” fognak tartani októberben. Végig kell ezt csinálni most, ha már elkezdtük, de még egy választáson elindulni ezekkel a játékszabályokkal: megbocsáthatatlan.

Ha azt kérdezik, hogy hogyan lehet tenni ezek ellen a szabályok ellen, akkor én azt kérdezem: mit tettünk eddig ellenük? Megtettünk-e mindent?”

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. MÁR JELZŐKET SEM TALÁLOK MEGFELELŐT. A GRÁNITBA VÉSETT ALAPTÖRVÉNY KIHÚZTA A LÁBUNK ALÓL A GYEPET. EGY MÓDJA VAN,HOGY ELTAKARODJANAK,HA MINDENKI TÜNTETNI MEGY. EMLÉKEZZÜNK A MEGTÁMADOTT INTERNETRE. CSAK AKARNI KÉNE!!!!!!!!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét