Egy hete cirka 20 velejéig nemzeti szélsőjobboldali hazánkfia Brüsszelig autózott – motorozott, hogy bebizonyítsa, mennyire európai a magyar. Hiába csak a közel két tucat honfitárs, mindannyiunkról alkotnak véleményt egy-egy ilyen flashmob alkalmával.

A Rubik-kocka nem lenne jobb?

Az Európai Híradó tette közzé a Facebook-oldalán azt a felvételt, amin tisztán, alig tört magyar tájszólással hallani, amint két tucat szélsőjobboldali magyar menetelt az Európai Parlament előtt, és olyan mély gondolatokat ordítoztak, mint hogy „fuck you, Soros”, vagy éppen „ria, ria, Hungária”.

Fuck you, Soros!

Fuck you, Soros! Freedom for Hungary! és Refugees go home! – ezek voltak az üzenetei annak a tüntetésnek, amelyet az Európai Parlament előtt tartott mintegy két tucat magyar aktivista, akik nem akarnak európai kalifátust. Osszátok!

Gepostet von Európai Hang am Mittwoch, 29. November 2017

 

A felvételen ott virít Gaudi-Nagy Tamás, egykori jobbikos országgyűlési képviselő, aki 2014-ben ott volt, amikor leköpték Pásztor Istvánt. Ugyancsak ő volt, aki korábban kidobta az EU-s zászlót az Országház ablakán. A videón feltűnik még Poszpischek Tamás is, aki idén tavasszal CEU-ellenes tüntetést szervezett, és társaival együtt belekötött a Szabadság téri demonstráción az interjút adó Gulyás Mártonba.

(forrás: magyar narancs)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét