Sorting by

×

Nemzetközi “narancsos bukta” – Orbánék nem kaptak -vettek- engedélyt a Warner Bros-tól

Ilyen az, amikor az “egyszerűagy” mindenen és mindenkin felülállónak képzeli magát és baromira csodálkozik, ha “kerítésen kívül” tesznek a tévképzetre és komolyan veszik a szellemi termék védelmét. Az Orbán-vezette regnáló Gyurcsány és az ellenzék faék egyszerűségű kifigurázására indított kampánya erős visszajelzést kapott.

“A pitiáner tolvajok megint lebuktak

A Fidesz/CÖF lejárató videóját az eredeti helyről eltávolította a Youtube, indoklásként az szerepel, hogy a “Warner Bros. Entertainment szerzői jogi követelése miatt.” – kezdte közösségi oldala bejegyzését Hadházy Ákos. Íme a bizonyíték:

“A primitív “miniferis” videót ezek szerint a Warner engedélye nélkül lopták az Austin powers című filmből.

Korábban az RTL megkérdezte a vállalatot, hogy hozzájárultak-e, hogy a propagandisták jeleneteket használjanak a filmből, de akkor nem nyilatkozott a cég. Azóta szép csendben elkezdték letiltogatni ezeket a vérciki ocsmányságokat, például itt. (Kisebb csatornákon még megnézheti, akinek ehhez van gyomra.)

Ezer milliárdokat lopnak, de sóherek fizetni pár milliót a film jogaiért.”

A kommentekből….

“Majd a Warner kap egy ajánlatot, hogy cserébe ők is felhasználhatnak részleteket a készülő Rákay-filmből.”

“Mivel a szerzői jogok megsértése közvádas bűncselekmény, ezért ebben az ügyben a magyar rendőrségnek is el kellene járnia, hivatalból”

“Sosem ertettem mi a celja ezeknek a fostalicska kampany anyagoknak. A kofideszeseket mar nem tudja jobban fideszesse tenni, a kormanykritikus magyarokat csak felcseszi, a bizonytalanokat pedig egesz biztosan elrisztja a fityesztol. Akinek van legalabb annyi esze h – kilepve a regi fidesz elveszett buvkorebol – dillemmazik az a primitiv anyaguk utan fix h nem rajuk szavaz.”

“Pedig imádjuk ezeket a plakátokat, mert jól reprezentálja a Fidesz színvonalát.”

“Melyponton az erkolcsi es az IQ-szint,…es ez a melypont egyre csak sullyed…”

“Sőt ne felejtsük megemlíteni, hogy az egész ötlet még a “Pimpóskefir”-en tűnt fel először Putyin-Orbán felállásban évekkel ezelőtt.. ez már a paródia-paródiája… akkor már inkább maradjanak a kolbásztöltős videók, disznóvágós poénokkal, bár nekem ott sem egyértelmű, hogy gúnyolni akarják a vidéket vagy tényleg azt akarják elhitetni mennyire az egyszerű nép gyermekei ők valójában.. mindegyikben van valami ledegradáló.”

“Már csak a plakátokat kellene kötelezően eltávolíttatnia a Warnernek”

Háttér

“A “Gyurcsány Show” egy állami pénzből finanszírozott reklámsorozat, aminek célja, hogy lejárassa az ellenzéki pártokat. Az idén 14 epizódot megélt propaganda reklám faék egyszerűségű recepttel operál. Cinikusan személyeskedik, próbálja megszégyeníteni az ellenzéki politikusokat, bármiféle konkrétumot mellőzve. Vagyis a kormány retorikáját hűen tükrözi.

A cél megszólítani Magyarország szellemi alsó egyharmadát, azonban az utolsó epizód színvonalban még ezt a nem túl magas átlagot is bőven alul múlja.

A kérdés adott, ezzel elértük a mélypontot, vagy van még lejjebb?”

-foglalta össze a lényeget a bahir.hu.

Kapcsolódó

Nemzetközi "narancsos bukta" - Orbánék nem kaptak -vettek- engedélyt a Warner Bros-tól

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.