Nincs más magyarázat: lapunk diktálja a női divatot! - Városi Kurír

Sorting by

×

Nincs más magyarázat: lapunk diktálja a női divatot!

Elsőként fogalmaztuk meg korábbi cikkünkben a követelést: ne gyötörjék tovább a nőket a zsebetlen ruhákat gyártó divattervezők!

Hirdetés

Hosszan soroltuk a női mindennapokat megkeserítő gondokat

Idézet cikkünkből:

“A közeli napokban egy beszélgetésben szóba került néhány tipikus, hétköznapi tapasztalat, amelyek a nők számára teljesen közönségesek, a férfiak viszont nem is tudnak arról, hogy a 21. század elején még mindig milyen előítéletekből fakadó akadályokkal szembesülnek a nyugati civilizációkban élő nők.

Jó idegek kellenek például ahhoz, hogy egy nő egy szerelőt hívjon, és nyugodtan viselje, ahogy a mekkmester, akinek a munkájáról rövidesen kiderül, hogy sz…rt sem ér, fölényeskedve jelzi, hogy ő csak egy nő, vagyis nem ért semmihez. Közismert, ezt még a figyelmesebb férfiak is észrevehetik, hogy a közlekedésben a női autóvezetők kitüntetett célpontjai a büntetőfékező vadbarmoknak.”

Csinoska rucik, apró hibával

Majd rátértünk a női divattal kapcsolatos panaszra:

“De azt már végképp nem vesszük észre, amikor a csinoska női rucikat nézegetjük az utcán, hogy micsoda szenvedés divatos, csinos női ruhát venni, amiben el lehet vinni a szükséges cuccokat A-ból B-be. A női ruháknak ugyanis nincs zsebük! A tervezők szerint a nőknek, úgy látszik, praktikus, kényelmes viseletre nincs szükségük, azt csak bízzák az urukra…” (Lásd részletesen 2021 augusztusában publikált cikkünkben.)

Kibírta a megkínzott nő? Na, akkor még egyszer! – Lapzsemle

 

Így teljesüljön minden kívánságunk!

Cikkünk a jelek szerint óriási hullámokat vert, és a divattervezők köreiig is eljutott kritikánk. Ezek után esélyük sem volt, hogy fenntartsák rossz gyakorlatukat. Változás kellett! Alig érkezett el a következő szezon, és a korábbi vészjelzést leadó olvasónk máris örömmel újságolja: divatba jöttek a zsebek! Nosza, alaposan be is vásárolt az ötletes új kreációkból.

(A szelfit olvasónk készítette. Köszönjük!)

varosikurir rekazsebes viber image 2022 05 29 18 58 57 731

 

Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.