Sorting by

×

Nincsen több titok! A horoszkóp megmutatja milyen vagy valójában

Mindenkinek egyedi, jellegzetes, és meghatározó személyiségi jegyekkel születik. Tudd meg, hogy a csillagjegyed szerint, mit mond a horoszkóp, melyek azok a személyiségi jegyek, melyek leginkább jellemzőek rád.

Kos

Semmi nem állhat az útjukban, úgy érzik, minden akadályt képesek legyőzni. Magabiztosak, erős önbecsüléssel rendelkeznek, és minden nehéz helyzetben könnyen feltalálják magukat. Első látásra nagyképűnek tűnhetnek, de, ha jobban megismered őket, rájössz, hogy mekkora szívük van.

Bika

Makacsok, kitartóak, mindig tisztában vannak vele, hogy mit akarnak- legalábbis a horoszkóp szerint. Mindent megtesznek azért, hogy elérjék céljukat. Nem túl hűségesek, ha az érdekük úgy kívánja, hamar félrelépnek. Nehéz a közelükbe férkőzni, elég zárkózottak. Sikeresek, gazdagok, és vonzóak.

Ikrek

Szeretik a társasági életet, sok barátjuk van, imádnak beszélni, és általában ők vannak a társaság középpontjában. Tele vannak ötletekkel, tervekkel, általában optimisták. Úgy tartják, az élet lényege az, hogy boldogok legyünk.

Rák

Komolynak, és megközelíthetetlennek tűnhetnek, de a valójában nagyon játékosak, és érzékenyek. Néha túl szentimentálisak, nagyon fontos számukra a szeretet. Magas érzelmi intelligenciával rendelkeznek, ezért könnyen kiszúrják azokat az embereket, akik rosszat akarnak számukra. Mondja a horoszkóp.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.