No para, újra mentve a haza! Németh Szilárd bemutatta a nemzeti “digitális katona” új cuccosát

Pont egy éve jelentette dagadó mellénnyel Németh Szilárd több titulusa közül találomra választva: a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, hogy annyira menő a magyar honvédség, amióta a szárnyai alá vette őket, hogy mostantól már nekünk is van digitális katona-felszerelésünk.

A fegyver nem öltöztet, mint a napszemüveg!

Anno így konferálta fel a haza megmentőit:

“A digitális katonák CZ BREN 2 típusú, minden időjárási körülmények között alkalmazható gépkarabélyt használnak, amik 4-szeres nagyítású optikai irányzékkal, éjszakai célmegjelölővel és fegyverlámpával rendelkeznek. A kevlár sisakra éjjellátó készülék van felszerelve, de fejhallgatóval is ellátták a kommunikáció megkönnyítése érdekében. Ezeken kívül védőmellénnyel és GLOCK-17 típusú pisztollyal is el vannak látva.”

https://www.facebook.com/nemeth.szilard.fidesz/posts/2274744176122632

A pénteki nap híre, amit szintén Németh szilárd közölt közösségi oldalán

“Az Acélkocka Ideiglenes Kiképző Zászlóaljnál megtekintettük a Digitális Katona projekt keretében beszerzett ruházati felszereléseket.”

Megkockáztatva, hogy demagógnak bélyegez a kedves olvasó:

végig lett az törpölve, hogy mi történik szegény “digitálissal”, ha egy “mégdigitálisabb” eltalálja és sebesültként kórházba kell szállítani?

Ez esetben körözhet vele a mentő,

amíg olyan intézményt talál, ahol működik a CT és van orvos is hozzá, aki elég kipihent ahhoz, hogy értelmezze a felvételeket. Amennyiben műtétre lenne szüksége a gépembernek, akkor lesz-e altatóorvos, akinek nem járt le a munkaideje és szer a beavatkozáshoz, no meg védőmellény, ha esetleg pótlólagos röntgenre lenne szükség? Vagy ehhez már fejleszti Németh Szilárd a géporvosokat, akiket géptanárok és szintén professzor.masinák kiképeztek a tudományra?

Mindez persze mind libsi, bevándorláspárti balos, Gyurcsányista, Sorosista kekeckedés! Az nem lehet, hogy a fentieket az agytröszt nem oldotta végig!

csütörtök

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük