Sorting by

×

Sokan összekeverik a mártírt és a gazembert – Novák Hunor is megszólalt a Gődény-ügyről

Amit Gődényék művelnek, az nem vélemény és szólásszabadság kérdése. Sokan összekeverik a mártírt és a gazembert. A gődényista csapatról fontos megjegyezni, hogy nem egy családi összejövetelen mondták el egyszer a véleményüket, amiért üldözi őket a “diktatúra” – kezdi Facebook-posztját Novák Hunor.

Mint írja: “Hónapok óta terjesztik a legvadabb védőoltásellenes, orvosellenes, tudományellenes összeesküvés-elméleteket nyilvánosan,

emberek százezreit tévesztik meg, áltudományos hazugságokat terjesztve a koronavírusról. Sokan bedőltek nekik és

követőik azt hiszik, a vírus csak kitalált, a háttérhatalom műve, politikusokat és ismert embereket nem fertőz meg, a védőoltásokkal mikrocsipet raknak belénk, a tesztelés során pedig szándékosan megfertőznek bennünket a gonosz orvosunk, és elfolyik az agyvizünk az orrba vezetett pálcától.

Az online keltett félelem és agresszió azokon a COVID-os betegeket ellátó orvosokon és ápolókon csapódik le, akik hősies küzdelmet folytatnak nap mint nap, erejükön felül teljesítve.

Sok ember halhat meg még a gődényisták miatt

Hány, de hány eset volt már eddig is, amikor lelkes követőjük interneten posztolta, hogy elkapta a vírust, azt mégsem kamu, szörnyű érzés, tartsuk be az elővigyázatossági intézkedéséket, a következő poszt pedig egy hozzátartozó nekrológja volt, hogy a korábban vírustagadó férfi belehalt a COVID-ba. Értelmetlen halál.

De nem csak a “hülyék” vagy gődényék által megvezetett emberek halhatnak meg, mert ezek az emberek megfertőzhetik és így “megölhetik” az Ön hozzátartozóját is. Gődényék nézetei tehát nem csak arra veszélyesek, akik bedőlnek nekik.

Minden ember szabadságjoga odáig terjed,

amíg azzal a másik szabadságát, testi épségét nem veszélyeztetni. Gődényék tevékenysége egyértelműen veszélyezteti más emberek életét, ezért kőkeményen fel kell lépni ellene.”

A kommentekből….

– csak remélni tudjuk, hogy a fent említett megvezetettek írták és nem tükrözi a nagy többség véleményét. Ellenkező esetben a vírus nálunk soha nem látott tarolás előtt áll!

átver

Egy hozzászólás itt: “Sokan összekeverik a mártírt és a gazembert – Novák Hunor is megszólalt a Gődény-ügyről

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.