Kerítésen innen

Novák Katalin népi rigmusozik, pedig lenne tennivalója bőven….

Novák Katalin népi rigmusozik, pedig lenne tennivalója bőven....

Novák Katalin, a főközszolga miután aláírta amit elétoltak úgy érezte, hogy folytathatja a jópofizást kül- és belföldön egyaránt. A kánikula dandárjában Baranyába látogatott, hogy biztosítsa a földeken keccsölőket együttérzéséről.

“Zöld istállóban fekete lovak piros szénát esznek. Mi az?”

-tette fel közösségi oldalán a talányos kérdést Novák.

A kommentekből…

Sokan érezték úgy, hogy tényleg játszik velük a köztársasági elnök, így küldték is a megfejtést. A többiből szemezgettünk:

“Sámlikrácia”

“A sámli mehet. Csak tollat ne adjanak a kezedbe.”

“Dolgoz le egy szezont egyből mindent jobban látnál” “A tűzijátéknak sem lesz párja, remélem meg augusztus 20 előtt !!!!”

“Én is szívesen látnám az elnök asszonyt a kis portámon egy beszélgetésre.”

“Ekkora népbutítást. Most ez a sámli lesz az új drámaélmény….” “A nagyink 90 éves őt is meglátogatta és elbeszélgetett vele.”

“Szerencsére volt, aki megmutassa, hogy melyik a dinnye! 🥴 Éljen a NEMzet asszonya, aki a zemberek oldalán áll (?)! A rosszul megírt törvényt azért aláírta, mert a főnöke megígérte, hogy kijavítják…”

“Látva a kommenteket: nem tudtok olyan gyorsan írni mint ezek törölni…”

“..A sámlinak most is hasznát vettem!..”

Ez esetben nem az elhíresült Orbán-féle sámliról emlékezett meg a köztársasági elnök,

hanem, hogy nemrégiben Sztojka Marikától Szentlőrincen kapott egy sámlit, amikor náluk járt és megismerkedett a családjával is.

Számíthatnak rám azok a magyarok is, akik rossz körülmények között élnek, ott leszek közöttük, leülök a sámlira, meghallgatom és képviselem őket. Az összetartozás látszani fog a közösségi médiában is.

…és lőn!

A magyar dinnyének nincs párja – a nyarunk pedig elképzelhetetlen nélküle. Azokhoz mentem el Baranya megyébe, az Ormánságba, akik egész évben a dinnye termesztésével foglalkoznak, hogy velük együtt járjam végig a dinnye útját ebben a rekkenő hőségben. A sámlinak most is hasznát vettem!

-írta pénteken Facebook oldalán Novák.

Friss híreink!

About Author

Szólj hozzá!