Emlékeznek arra a jelenetre, amikor a Becstelen brigantykban (Inglourious Basterds) Hans Landa (Christoph Waltz) a párizsi kávéházban Shosanna Dreyfust (Mélanie Laurent) meghívja egy rétesre és mielőtt késsel, villával elkezdene falatozni tejszínhabot kér a pincértől?
Na, szóval én a gyümölcsjoghurtot szoktam betenni a mélyhűtőbe. Nem túl sokáig hagyom benn, nem szabad igazán összefagynia, inkább csak úgy félig, de azért már ropogjon egy kicsit…
Ilyenkor érdemes elővenni, a saját dobozából kifordítani mondjuk egy müzlis tálba és most jön az a bizonyos tejszínhab
Jól körbe kell fújni Debic tejszínhabbal (a Chefmarket.hu-n kapható) és utána lehet fogyasztani…
Egy lépéssel bonyolultabb megoldás, ha alapnak veszünk görög stílusú joghurtot, abba a szezonnak megfelelő nyári gyümölcsöt: epret, málnát, kajszibarackot keverünk és mindez utána megy a hűtőbe, majd fagyasztás után ugyanúgy megkapja a tejszínhab „pakolást”.
Itt a brutál-nyár — így napozz és nem lesz baj: 6 jó tanács