Figyelem! Ez történt, ez várható

Az Országos Meteorológiai Szolgálat 2018. március 2-án kiadott időjárás-előrejelzése szerint havazásra és ónos esőre is számíthatunk. A rendőrség továbbra is óvatosságra int!

Lassan szakadozik a felhőzet

Borult lesz az ég, majd az éjszaka második felétől északon már szakadozik, csökken a felhőzet. Kezdetben többfelé várható havazás, a délkeleti tájakon eleinte ónos eső, fagyott eső is lehet, majd mindenütt havazás valószínű. Reggelre egyre inkább kelet, délkelet felé húzódik vissza a csapadék.

Kérjük az utakon közlekedő járművezetőket, hogy vezessenek fokozott óvatossággal és körültekintéssel! Járműveik sebességét az út-és látási viszonyoknak megfelelően válasszák meg! Indulás előtt tájékozódjanak az aktuális időjárási és útállapotokról és az ezekből adódó esetleges késést kalkulálják bele a menetidőbe!

Az elmúlt 24 órában a rendőrök

54 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 2 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 2 személy vesztette életét, 13 súlyos és 39 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 184 személyt fogott el, közülük 57 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 101 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 248 személyt állítottak elő, köztük 149 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 7 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 142 esetben foganatosítottak.

Forrás: ORFK

A nap híre

Újra őrizetben Czeglédy Csaba!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük