Orbán a csúcsra ért, itt kell abbahagyni – az O1G megjelent az Aliexpress kínálatában!

Legmerészebb álmában is csak félve gondolhatott arra a magyar miniszterelnök, hogy a világban akkora figyelem övezi egyszer a személyét, hogy a legnagyobb fillérekért elérhető cuccokat kínáló online viszonteladói oldalának keresőjébe beírva becses nevét, rengeteg találat ugrik elő.

Kinek Géniusz, kinek nem…. tarol az O1G!

A kínai Alibaba Group által 2010-ben alapított Aliexpress a világ legnagyobb online viszonteladói oldala. Kisvállalkozókat fog össze, s szinte fillérekért lehet vásárolni megannyi terméket. A jelek szerint az Aliexpressen eladó vállalkozók Magyarországról is kapnak megrendeléseket, számolatlanul lehet rendelni O1G-s tárgyakat, szúrta ki a Népszava.

Hatféle színben, illetve méretben lehet hozzájutni, s valóban fillérekért, hiszen az ár még az egy dollárt sem éri el. A szállítás a megrendelői oldal szerint ingyenes Kínából, s a termék 30-50 nap alatt ér Magyarországra. A – mondjuk így – medál 25 milliméteres.

De nemcsak kulcstartókat lehet rendelni, O1G-s feliratú kitűzők, karperecek is elérhetők szép számban, elég csak rákeresni az O1G kulcsszóra.

Herczeg Zoltán: elképesztő, hogy mindenki retteg ettől a pojácától!

Kíváncsian várjuk, hogy mit kezd a mindig harcias Kovács Zoltán közszolga a kínai kereskedőkkel és mennyit kell nekünk fizetnünk azért, ha elér valamilyen minimális eredményt!

Nemzetközivé lett az O1G – Koppenhágában tűnt fel a magyar-argentin kézilabdameccsen

Bruck András: bajszos szar és O1G

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük