Hihetetlen indulatokat gerjeszt Orbán régi-új gigaterve, amiről párszemközt döntöttek és most azon megy a bruszt, hogy mimagyarok finanszírozzuk. 

Mindent bevetve….

Megszólalt már az ex köztársasági elnök, aki a politikai pálya előtt a páston jeleskedett, nevüket adták jelenlegi élsportolók, akik lelkét melengetné, ha hazai közönség előtt mutathatnák meg, mit tudnak. De megnyilatkozási kényszert éreztek a nemzet neves művészei közül is páran. Szerdán csendben demonstráltak a budapesti városháza előtt is, bár pontosan nem tudni kik, mert a képek tanulsága szerint igyekeztek spontán tábláikkal eltakarni az arcukat.

A kormánysajtóban sem múlik el nap, hogy ne aláznák azokat, akik legalábbis megfontolnák az újabb milliárdok stadionra költését. Szóval megy a lelki terror rendesen.

Adjon bele, aki akarja….

Tiszteletben tartva azok meggyőződését, akik teljes mellszélességgel stadionpártiak, azt javasoljuk, hogy aránylag kevés pénzből -reklám- hozzon létre a kormány, vagy személyesen Orbán Viktor egy adományvonalat, amit ha felhív a fotel-sportrajongó, akkor pár ezer forinttal nő a telefonszámlája, viszont érezheti szügyében a megelégedett boldogságot, hogy tevőlegesen hozzájárult a miniszterelnökkel közös vágya megvalósításához.

A “piros masni” lehetne,

hogy a lelkes telefonálónak személyesen -ugyan végtelenített felvételről- Orbán köszönné meg az önként (!!!!) felajánlott adományt. Aki bizonyos számú hívást eszközöl, azt meghívhatnák a Karmelita-erkélyre egy pofa sörre és egy marék szotyira is. Az aranyfokozatú hívók közös szelfit csinálhatnának egy, az eredetihez megszólalásig hasonlító Orbán-dublőrrel és aki még ennél is többet szán a nemes nemzeti ügyre, az TEK-felügyelet mellett kulcslyukon megleshetné az “eredetit”, amint országügyet intéz.

További ötleteket szívesen fogadunk!

A legjobb nemzeti konzultáció

Nem kell hozzá boríték, bélyeg, nyomdaköltség, postaköltség, egyszerűen,

aki megereszt egy telefont, az igennel szavaz és legalább jelképesen, de áldoz is a saját bukszájából a nemzet új létesítményére.

Ajándékozzon Orbán-adományt szerettének, aki akar….

Tovább gondolva, lehetőséget kellene biztosítani arra is, hogy -közeledve a karácsony- lehessen a fa alá tehető Orbán-adománykártyát is vásárolni ajándékba, amit nem lehet az ünnep után sem visszaváltani. Rá lehetne írni, hogy

boldog karácsonyt!

1 hozzászólás

  1. Szerintem nyomassuk az atlétikai vb-t, de CSAKIS KIZÁRÓLAG A FŐVÁROSI KÖZGYŰLÉS ÁLTAL ELFOGADOTT FELTÉTELEKKEL. (nem javaslatok,hanem feltételek )
    1. Azért,mert ha nem akarjuk,akkor is a kormány megcsinálja
    2. Ha pedig igy is-úgyis megcsinálja,legalább a fővárosi feltételekkel valami sikerélmény és némi suska,ami talán a karácsonyfa alá kerűl.
    Aztán kedves Főváros,csak óvatosan a továbbiakban, nehogy megüsse a guta Német Szilárdot.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét