Orbán: “Azért is harcolni kell, hogy jót tehessen az ember” – Honnan tudja? Próbálta? 0 37

orban-kossuth

Ha péntek, akkor Orbán felkötheti a gatyót, mert a közrádiós Nagy Katalin hétről hétre nem kíméli, alákérdez, ahogy az meg van írva! 

Szegény miniszterelnök…..

Arról ezen a héten nem faggatta a pártatlan mikrofonállvány, hogy mi késztette a túlóra-mizériára, vagy a médiabirodalom létrehozására, viszont arra lehetőséget kapott, hogy kifejtse magvas gondolatát az egészségügyben a nővéreknek beígért négy év alatt 70%-os béremeléssel kapcsolatban:

“hát, én vakartam a fejem búbját, mikor a miniszter úr javaslatát megtette.”


Wow! Köszönjük, Emese, leülhet….

Érezhette, hogy ez kevés lesz, mert hozzátette:

“Persze ha vállaltuk, akkor azt teljesíteni kell, de ez nincs garantálva abban az értelemben, hogy nem tudjuk, hogy a következő években hogyan teljesít a magyar gazdaság,”

A rendkívül elmés nemzeti kormányzati plágium-teherautós ötlettel kapcsolatban is volt mondanivaló, amit megosszon a hallgatósággal:

“Nekünk ez a luxus nem adatott meg, hogy ne támadjanak bennünket. (…) Minden reggel azzal kelek, hogy derékon vágnak, hogy valahol megtámadnak. Folyamatosan résen kell lenni, küzdeni kell,”

Brüsszeli rendőrök az Orbán-kormány szolgálatában…? – megállították a nemzeti kormány-teherautót

Küzdeni kell……

Orbán szerint a Nyugattal szemben Magyarországon küzdelmesebb a demokrácia,

“itt minden intézkedésért meg kell küzdeni, még egy béremelésért is. Itt az ember nem királykodhat, itt utcai harcosként az evidensen jó döntésekért is harcolni kell. Azért is harcolni kell, hogy jót tehessen az ember.”

Vérfrissítésre van szükség az Európai Parlamentben

“Látom rajtuk a ciklus végi fáradtság jeleit”,

de a jövő évi EP-választás után lesznek új képviselők, és

“szerintem javulni fog a demokrácia minősége”

Az úgynevezett migránsvízum kérdésében Orbán Viktor azt mondta:

“elég vicces”,

hogy egy ügyben addig kell újra és újra szavazni, amíg a bürokraták szerint helyes eredmény meg nem születik.
Feltette ugyanakkor a kérdést, hogy miért tűrik el ezt az EP-képviselők, akiktől az emberek azt várják, hogy álljanak ki az őket odaküldők érdekei mellett.


Eddig tartott az orbáni kinyilatkoztatás, zárul Viki mókatára, de ha tetszett……

(forrás: 444.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb cikkeink

Ifj. Horn Gyula: Deutsch Tamásnak még egy lábjegyzet sem jut a történelemkönyvekben

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn A Fővárosi Ítélőtábla helybenhagyta az ítéletet, amelyben a Fővárosi Törvényszék megállapította, hogy Deutsch …

orban

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn A miniszterelnök is kiveszi részét a véghajrából, szerdán Budapesten, a Belvárosi Polgári Szalonba …

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn Vasárnap tartják az Ezer lámpás éjszakája elnevezésű rendezvényt az eltűnt gyermekekért. Jótékonysági koncertekkel, …

parancs

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn Ahogy közeleg a választás napja, úgy gorombul be a kormánypárti különítmény, amit nem …

Pin It on Pinterest