Orbán éjjel a László kórházban: “Van bent valami főnök?”

Ez a kórházba látogatás egyszer már becsődölt, de konok ember a magyar miniszterelnök, nem adja fel egykönnyen. Szerda éjjel beugrott a Szent László kórházba a maga “kocsma ajtó berúgós” stílusában.

Maszkban, ahogy kell – végre!

“Van bent ügyeletes főorvos, vagy valami főnök?”

Ne legyünk igazságtalanok a minap nem volt ennyire előrelátó és nem a főnökséghez ment, meg is kapta a frankót,

de ezen az éjjelen ezt nem kockáztatta….

Rögvest fel is szólt a portás bácsi:

“Kérném szépen tessék szíves lenni fogadni a Orbán Viktort miniszter urat ha lehetséges. Le tetszene tudni jönni a főportára most azonnal, hogy ha megkérhetem?

Hogy mit akart, az rejtély….

A randi összejött a “valami főnökkel”, aki elmondta, hogy

jelenleg 140 üres ágy van, de hétfőre felbővítik 180-ra.

Köszönés, majd balra el. Ennyi volt.

A kommentekből…

“Azèrt szeretnèm látni melyik EUs miniszter veszi magának fàradsàgot hogy kèsö èjszaka szaladgáljon igy. Mèg akkor is ha valaki itt most azzal ál elö hogy ez PR meg hogy megrendezett…..stb”

“Szügségtelen,hogy várjuk Krisztus második eljövetelét,mivel a jó Isten megáldott minket Viktor vezetőnkkel!! Kérem,hogy a jó Isten mennyei sugaraival átölelve,vezessen minket tovább,kifele a sátáni ködből,melyet Soros György,és a balliberális rögeszméi zúdítottak,a keresztény nemzeti magyarok szemhéjára!”

“Az ellenzék csak okoskodni tud !Én még soha sem làttam hogy ők az emberekért lennének ellenkező eseteket làtok ! A jó Isten mennyei pallósa óvja önt!”

“Az ellenzék csak okoskodni tud !Én még soha sem làttam hogy ők az emberekért lennének ellenkező eseteket làtok !”

Azt azért meg kell jegyezni,

hogy a fenti hozzászólások olyan profilokról érkeztek, amin csupán egy név szerepelt. A Fidesz-KDNP hozzászólások nincsenek köztük. Ennek ellenére biztosan sok Orbán-hívő szívét megdobogtatta az Főnök-félperces, de nagy a gyanúm, hogy új követőket és ezzel együtt szavazatokat nem szerzett vele.

csillagjegy

2 hozzászólás

 • 2020.09.24 - 13:46
  Közvetlen hivatkozás

  Ő is egy “valami főnök”!! A maffiáján kívül, magán sem tud uralkodni! Mit lődörög éjjel, mire számít? Az alvó betegeket, a nyúzott nővéreket, orvosokat akarja látni? Mert hallani azt nem akarja amint láthattuk!!! Menjen a Merényi kh. sürgősségi ügyeletére, ott nézelődjön!

  Válasz
 • 2020.09.24 - 19:30
  Közvetlen hivatkozás

  Ez tényleg nagyon beteg mit futkozik éjnek idején.Be kellett volna állítani segédápolói munkára.Legalább megtudna a valóság.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük