A negyedszer megválasztott miniszterelnök egyetlen fia, a saját lábán álló Tiborczné Ráhel testvére, Orbán Gáspár nagyot ment frontemberként levezényelt Felház-rendezvényén Pécsett.

[mnky_ads id=”10551″]

- Hirdetés -

Cirka 1.000 érdeklődő, többmilliós büdzsé

Mint arról élőben beszámoltunk, a Felház színeiben Orbán Gáspár első alkalommal tartott nagyrendezvényt a pécsi sportcsarnokban. A grandiózusra vett estén nem spóroltak a technikai eszközökkel, hatalmas kivetítők, hang- és fénytechnika, mind arra emlékeztettek, mintha egy koncert előzenekarát látnák a jelenlévők.

Ha péntek, akkor az Istenek Pécsre mennek – Orbán Felháza bevette a várost

Az istentiszteleten körülbelül kétszáz segítő önkéntes volt jelen, a koruk – a résztvevőkével megegyezően – nagyjából harminc év alatt lehetett, amiből kitűnik, hogy nem véletlenül választották a gigarendezvényük helyszínéül az egyetemi várost.

[mnky_ads id=”10552″]

Karizmatikus, keresztény

A Felház karizmatikus keresztény kisegyház, amely arról híresült el az elmúlt években, frontembere Orbán Gáspár és közvetlenül mögötte ott van a hű csatlós: Prekopa Donát.

Adjál pénzt….

A rendezvény olyan volt, mint egy pop- vagy rockkoncert, kivetítőkkel, zenével, számos kamerával, és a biztonsági előírásoknak megfelelő kiszolgáló, segítő és technikai személyzettel, mentősökkel, őrökkel, hangosítókkal, operatőrökkel. Listaáron több millióra rúghatott a cehh, amiről a vezetők nemrég azt nyilatkozták, hogy

az evangélium terjesztése minden árat megér.

Mindent bevetettek – mint mondták – szokásuktól eltérően, hogy adakozásra biztassák a jelenlévőket. Egy megvuduzott lány beszédében odáig fajult, hogy azzal húzta a jónépet, hogy

„Tudtátok, hogy a pénzünk az nem a miénk, hanem istené?”.

Elmondta azt is, hogy sokat parázott, amíg készült a színpadi megjelenésére, de egyszer csak Isten hangja megnyugtatta és lassan, érthetően lediktálta neki, hogy mit mondjon.

Mindeközben a kivetítőn az

„Isten hozott, de tényleg”

feliratot felváltotta az adószámról szóló üzenet.

Orbán Gáspár szupersztár minőségében is vaskézzel felügyelte híveit - az egyeduralomra való hajlam örökölhető? 1

Ez az Orbán is olyan, mint a másik Orbán?

A fiatalokat célző szerveződés külsőségében azt sugallja, hogy

lazaság, buli, Fanta….

de figyelve a színpad mögötti eseményeket, messze nem ez jellemzi az egyházat?). Korbács nincs, de egy-egy nézésből egyértelmű, hogy a tápláléklánc csúcsáról irányítja az ottani “kedves vezető” nyáját.

Legerősebben ez akkor, azon a ponton látszott – számol be a szabadpecs.hu ott lévő újságírója, hogy  amikor a megtéréshez előre hívott emberek létszámával/arányával nem lehettek megelégedve, a karzatról le kellett hívnia a beszélőnek azokat, „akik felálltak”, majd azzal csalogatni őket előre, hogy nem kell tartaniuk semmitől, semmi rossz nem történni velük.

Épül kisOrbán nagy dobása, aminek mintája öregOrbán kormányzása. Csak nem az a feladata, hogy becsatornázza a fiatalokat az apapártba?

[mnky_ads id=”10553″]

(forrás: szabadpecs.hu)

Orbán Gáspár és a Felház élőben nyomja Pécsről

Orbán Gáspár imával szerez pénzt – jó duma!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét