Mióta közös pénzünkből megépíttettük Orbán Viktornak a saját, külön bejáratú erkélyét, azóta bárki megy hozzá, kötelező onnan megnéznie a regnáló miniszterelnök birodalmának hitt panorámáját. Külön érdekessége az ott készült képeknek, hogy Orbán és vendége háta látszik rajtuk, aminek a jelentésére még nem jöttünk rá, de dolgozunk rajta.

Vendégeskedett már az erkélyen

a baloldali újságírónők koszorúja, Manfred Weber, Mike Pompeo, az amerikai külügyér és várományos a megtiszteltetésre mindenki, aki benéz Orbánhoz.

Pompeo kudarca

Lázár János sem úszta meg, aki sejtelmesen csak annyit közölt kedd reggeli összeröffenésükről, hogy

A részleteket hamarosan egy videóban láthatják.

Weber sejtelmesen jelezte, nem úgy sikerült…..

Megnyugodhatunk, a szigorúan négyszemközt zajló tereferén minimum még egy fotós és egy ministáb jelen volt, legalábbis egy darabig. Miután körbedokumentálták a világraszóló eseményt, bekaphattak pár falat Gundel-sütit. A továbbiakról egyelőre nincs hír.

Íme a képriport:

Lázár nem ment üres kézzel,

a fotók tanúsága szerint egy mappával a kezében érkezett Orbánhoz, akinek egy populizmusról szóló könyvet, a Positive Populismot is átadta. (Erről Lázár amúgy külön nem ejt szót, de nem túl valószínű, hogy Orbán az egyeztetés közben csak lekapta volna a polcról, hogy aztán lefotóztassa magát vele.)

A könyvet egyébként Steve Hilton brit menedzser-politikus írta. Az 1997-es kampányban ő találta ki a Tony Blairt fekete álarccal ábrázoló Új Munkáspárt, Új Veszély szlogenű, visszatetszést keltő plakátot, amely nagyban hozzájárult a toryk vereségéhez.

Könyve, a Postivive Populism igen megosztott mű, a goodreads oldalán 3,68-as értékelésen áll a legmagasabbnak számító 5 pontból. A fedlap szerint “forradalmi ötleteket” fogalmaz meg az amerikai gazdaság, a család és a közösségek újjáépítéséhez. Az ajánló például azzal indít, hogy az elit még mindig nem tudja elhinni, hogy 2016-os amerikai választást Donald Trump nyerte, illetve, hogy az Egyesült Királyság az EU-ból való kilépésre voksolt. (forrás)

Frissítés!

Kiderült, hogy mi volt a titokzatos mappában!

“500 kilométernyi vasútfejlesztésre tettem ma javaslatot Miniszterelnök úrnak! Ezt a déli vasútvonalat a következő 8-10 évben szeretnénk megvalósítani. Vajon mit szólnak ehhez a déli határ mellett élők?”

Reggeli kávé a Miniszterelnöknél

500 kilométernyi vasútfejlesztésre tettem ma javaslatot Miniszterelnök úrnak! Ezt a déli vasútvonalat a következő 8-10 évben szeretnénk megvalósítani. Vajon mit szólnak ehhez a déli határ mellett élők?

Gepostet von Lázár János hivatalos oldala am Dienstag, 19. März 2019

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét