Orbán: száguldunk, vágtatunk, jól állunk – Veszprémi kórház: korlátozzuk a járóbetegellátást

Most már tuti, hogy Orbán Viktor nem erre a mozira váltott jegyet. Bár jó előre megmondta, hogy nem az a mérvadó, amit mond, hanem…. de akkor mi is? Az ország elsőszámú közszolgájának nem az a dolga, hogy a frankót mondja és annak értelmében tegyen főnökei, a nép érdekében? Ha igen a válasz, akkor Orbán igencsak megérett a menesztésre!

… szó szoros értelmében a bőrünkre megy….

„Annyira nincs semmi baj, annyira meg sem rezdült az egészségügy, hogy a Veszprémi Kórház már a JÁRÓBETEG ellátást, azaz a szakrendelést is kénytelen korlátozni”

– írta Facebook-posztjában dr. Kunetz Zsombor egészségügyi szakértő. A közlemény szerint a gyermek neurológia, gyermek epilepszia, a kardiológia a gasztroenterológia, de a rákos betegek megfelelő gondozása is szünetel. Az akut ellátáson kívül, leállt az egészségügy másodvonala a szakrendelés is.

„Ez az összeomlás, és csak a kötelező oltással, illetve annak teljes beadásáig az oltatlanokra kiterjedő korlátozással lehet ezen leállások időintervallumát csökkenteni! Orbán mai rádiós beszéde szerint: >>A magyar egészségügyi kapacitás jól állja a sarat<<”

– zárta gondolatait Kunetz.

A hozzászólásokból:

„Tisztelt Doktor Úr! A kórhazak leterheltségét nagyban befolyásolja a haziorvosok,gyerekorvosok távgyógyítása…..Tudja e Ön,hogy a gyerekorvosok nagy része emailben,viberen kér fotókat pl.a gyerek torkáról….hogy lehet így gyógyítani? Rengeteg az elhúzódó felsőlégúti megbetegedés,aminek a szakszerű ellátás hiányában kórház lesz a vége….A háziorvosoknak nem lenne feladata,hogy kíméljék a kórházakat saját feladatuk tisztességes ellátásával? Tisztelet a kivételnek,mert van,csak nagyon kevés…… Ha a gyerekorvosi rendelők rendelkeznek tesztelési lehetőséggel,akkor miért nem tesztelnek? Lassan kuriózumnak számít az az orvos aki személyesen fogadja a betegeit! Ez az igazán felháborító és szó sem esik róla sehol…..Nagyon kíváncsi vagyok mi a meglátása ez ügyben!”

„Egyetértek Önnel, az egész járványkezelés rossz. A megfertőzöttek szigorú elkülönítése nélkül nem ér semmit az egész intézkedés. Az embereknek kellene teljes bért fizetni, hogy otthon maradjanak, ha megfertőződtek, most fertőzés gyanújával elküldenek faluról városba Covid ellenőrzésre. Ismét mindenki maszkot visel, de az eredménye nem látszik. Vagyis annyiban, hogy mutatja, hogy a nagyszerű kormányunk törődik az Ő népével. Nem tudom készült-e már felmérés arról mennyire rontja az emberek életminőségét, egészségi szintjét a szakrendelések hiánya, mert már régen ez van. Egy leromlottabb egészségű embert könnyebben megtalál a fertőzés, nézzék meg az adatokat. Én oltás párti vagyok, nem értem az ellenzőket gyerekkoromban sok oltást kaptam gondolják végig, az oltások miatt megszűnt a gyermekbénulás (gyermekkorom réme), a kanyaró, a mumsz, a TBC (morbus Hungarikus), a tífusz, a pestis, a diftéria (elkaptam a rémálmai még megtalálnak), még lehetne sorolni. Sikkes nem hinni az orvostudományban, a mostani politika vezérelte orvosi intézkedésekben már én sem hiszek, az orvosoknak megtiltják, hogy beszéljenek, adatokat nem közölnek.”

„Be lehet bújni a covid mögé, hogy most éppen amiatt omlik össze a rendszer, hogy a fene enné meg őket.”

„Hogy hiányozhat a kormánynak Gyurcsók! 24 órában nyomnák a Királyi adókon, minden páciens előtt és után NER-reklámokkal szinesítve a műsort … Igazságtalan vagyok, megint: a hírek helyett sugárzott kékfény hírekből álló Nemzethy Oktatóműsor egész napot belengő folyamatos adásai igenis hiányoznának a még mindig tévét néző törzsközönségük keménymagjának.”

Orbán ezzel egyidőben….

Péntek reggel a szokásokhoz híven a Kossuth Rádióban beszélt Orbán Viktor miniszterelnök, Nagy Katalin ezúttal a járvány, az Európai Unió, az energiaválság és a „gyermekvédelem” témáival kapcsolatban tett fel kérdéseket és reagáltatta állításokra.

Azt tervezzük, hogy a kormány mindenkit meg fog keresni személyesen. A digitalizáció segítségével e-mailben, sms-ben, és akár levélben jelentkezünk.

Az oltások a 6. hónap után kevésbé védenek, figyelmeztetni fogják őket erre a tényre, és arra kérjük őket, vegyék fel a harmadik oltást.

Minden településen oltási akciónapokat szervezünk, azt várjuk, a harmadik oltások száma rakétasebességgel fog nőni.

Kapcsolódó

2 thoughts on “Orbán: száguldunk, vágtatunk, jól állunk – Veszprémi kórház: korlátozzuk a járóbetegellátást

 • 2021.12.03 at 20:59
  Permalink

  Ennek az agybetegnek mar regen egy zart osztalyon kene magaban motyognia az ovisok nemvalto muteterol, nem pedig teljhatalommal nezegetni kifele a Karmellabol.

 • 2021.12.04 at 15:45
  Permalink

  OLTÁS MINDHALÁLIG?!…- PERCEMBEREKNEK, AKÁR PERCENKÉNT!!!
  MI KELL MÉG, HOGY VILÁGSZERTE FELESZMÉLJEN a JÓ-NÉP?!…- HOGY a ROTHSCHILD FÉLE VILÁGKORMÁNY NÉPNYÚZÓ BÁBJAI 1 FORGATÓKÖNYV SZERINT GYENGÍTIK KI az ISTEN TEREMTETTE EMBER TERMÉSZETES IMMUNRENDSZERÉT (MEGSZABADÍTVA ŐKET ÖRANGYALUKTÓL!!!); -… és KERGETIK CSŐDBE és/vagy HAJSZOLJÁK HETEDIZIGLEN VISSZAFIZETHETETLEN HITEL-RABSZOLGASÁGRA a GYANÚTLAN „AGYON-OLTOTT” LAKOSSÁGOT és ORSZÁGAIKAT!!!
  „A Pfizerrel közösen koronavírus-vakcinát fejlesztő cég vezetője úgy fogalmazott: viszonylag hamar ki tudnak fejleszteni egy új vakcinát az omikron-variáns ellen, az viszont a következő hetekben dől majd el, hogy mikor lesz erre szükség.
  Én úgy látom, hogy valamikor mindenképpen szükségünk lesz egy új vakcinára ez ellen az új variáns ellen. A kérdés csak az, hogy mennyire sürgősen kell létrehoznunk
  – mondta a vezérigazgató, aki arra is emlékeztetett, hogy már dolgoznak ezen az új oltóanyagon. Ugur Sahin hozzátette: a harmadik oltásokkal szintén időt nyerhetnek ahhoz, hogy kifejlesszék a vakcinát, ami aztán majd jobb védelmet nyújt az omikron ellen”.
  https://orvosokatisztanlatasert.hu/a-main-streambol-kimarado-irodalmi-hivatkozasok-uzenete-egyertelmu-csalas-egeszsegugyi-diktatura-ellenunk-gondosan-megtervezett-haboru-zajlik/
  https://eszenyieniko.blog.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest