Orbán Viktor közösségi oldala tanulsága szerint Tiszaújvárosban biztosította a MOLGroup-ot, hogy életük legjobb döntésére készülnek, hogy az új szintetikusgumi-gyárat Magyarországon avathatja. Amit előtte mondott, az némileg ellentmond ennek.
[mnky_ads id=”10551″]

Orbán intelmei

“Szeretném világossá tenni, hogy beruházások és fejlesztések csak olyan országban vannak, amely ország biztonságos, amelynek biztonságos a jogrendszere, amelyben kiszámítható politikai viszonyok vannak, ahol nem rángatják a kormányrudat jobbra-balra…”

Ember legyen a talpán, aki ismerve a hazai viszonyokat, épp ránk gondolna! Orbán így akarva-akaratlanul elismerte, hogy sajna nem dúskálhatunk befektetni vágyó érdeklődőkben.
[mnky_ads id=”10551″]

“Magyarországon nem lesz bevándorlás”

Na de miniszterelnök úr! Ilyet lódítani! Elfeledkezett arról, hogy az Ön hozzájárulásával több tízezren vettek állampolgárságot és azt se feledje, hogy az Európai Uniós elvárásnak is – nagyon helyesen – eleget tettünk, befogadtunk 1300 menekültet.

“Azt, hogy Magyarország fejlődik, a vak is látja.”

Persze, ha pont arrafelé néz, ahol éppen nem a lerobbant egészségügy, az emberek morális állapota, az oktatásügy hiátusa jön vele szembe.

Az új szintetikusgumi-gyár avatása

Az új szintetikusgumi-gyár avatása // Inauguration of the new synthetic rubber factory

Gepostet von Orbán Viktor am Montag, 19. März 2018

 

[mnky_ads id=”10553″]

 

Orbán havonta raportra hivatalos az Európai Tanács elé

A menekültek már nem érdeklik Orbán Viktort, csak a civileket akarja kinyírni

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét