Orbán újabb goebbelsi beszéde – Védelmi pénz, Magyarország kifosztása

Szerencsére van még az országnak néhány élő és nagyon jól működő társadalmi barométere. Igen, van egy pár ember, aki adott estben, bár nem elsődleges szakmája, de közíróként is megszólal, ha nagy a baj. Vásárhelyi Mária közéjük tartozik. Vásárhelyiben megbízhatunk, kiváló az ízlése, értékítélete és a benne működő vészjelző is időben riaszt. Ha ő farkast kiált, akkor már valóban kertjeink alatt somfordál az ordas, ahogy most is, az őrült népességcsere-szöveg okán.

Ezek a “tudjukkik”, akik kizárólag a mammon ördögének hódolnak,

“Népességcsere zajlik Európában, részben azért, hogy a spekulánsok, mint amilyen Soros György is, sok pénzt kereshessenek a kontinens tönkretételével… Azért akarják tönkretenni Európát, mert abból nagy profitot remélnek, a pénzügyi spekulánsok már csak ilyenek” (Kossuth Rádió, 180 perc 2018. 06.08.)

A lényeg, hogy az életünkre törnek

Nem kell különösebb képzelőerő vagy kreativitás ahhoz, hogy Soros György nevét és a “pénzügyi spekulánsok”-at a zsidó névszóval helyettesítsük, hiszen mindannyian tudjuk, hogy ezeket szinonimaként használják azok, akiknek üzenni akart a miniszterelnök. Igazán helyre kis náci beszéd kanyarodik ki ebből a két mondatból, erre már Goebbels is elismerően csettintene. Arról szól, hogy ezek a “tudjukkik”, akik kizárólag a mammon ördögének hódolnak, azért akarják elpusztítani Európát, mert ettől busás hasznot remélnek. Az a mérhetetlen aljas ostobaság hogy vajon hogyan és miért fialna ezeknek a “tudjukkik”-nek a kontinens elpusztítása, örök titok marad, de valójában mindegy is, hiszen nem a racionális érvelésben, hanem a gyűlölet- és félelemkeltésben utazik Magyarország miniszterelnöke.

A lényeg, hogy az életünkre törnek. Harapófogóban élünk; Keletről a migránsok, Nyugatról a “tudjukkik” támadnak és akarnak elpusztítani. És a tétet naponta emelni kell, hogy ki ne hunyjon a gyűlölet szikrája. És, hogy rettegve bújjon minden szegény Orbán Viktor védő szárnyai alá. És ezért igazán nem nagy ár a védelmi pénz: Magyarország kifosztása. Ezt csinálták a nyilasok, ezt csinálták az un. kommunisták és ezt csinálják Orbánék is.

(Forrás: Vásárhelyi Mária közösségi oldala)

Kapcsolódó

Frissítve! Orbán: „mi nem akarunk összekeveredni másokkal”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük