Banánköztársaság

Orbán Viktor és a „nemzeti kéz”

Mészáros Lőrinc gazdagabb, mint a Horthy-korszak két grófja

A Keresztapa megint elszabadult: most Visegrádon igazította el a fogadott családot és a vazallusokat. Egyebek között nemzeti kézben lévő sajtóról hamukázott, talán hamiskásan kacsintott is hozzá. Esetleg – szokása szerint – lecsúszott amerikai színészek módjára sármosan vigyorgott…

Mindenki Orbánia ellen van, eltekintve néhány „visegráditól”

„Természetesen” megint előadta a megszokott dumát Soros Györgyről: sorosozás nélkül az orbáni önkény már meg sem állhat a saját lábán…

„Természetesen” megint megvádolta „gyűlölködéssel” az ellenzéket: régóta, már vagy húsz éve rákaptak arra, hogy saját s(z)arukat kenjék ellenfeleikre.

Szóval, mindenki Orbánia ellen van, eltekintve néhány „visegráditól”. De Orbánia megáll a saját lábán, hiszen „kormánya” „független”, „nem zsarolható”; önállóságának egyik garanciája pedig a „nemzeti kézben” lévő sajtó!

Demszkyék tönkretették az országot,de most kastélyok épülnek mindenfelé!

Bele-bele szoktam nézni a „nemzeti kézben” lévő sajtóba: sok mindent idézhetnék, kapásból is. De most csak egy pici mait hozok ide.

Aszonygya a nemzeti kézben” lévő lap szerzője, hogy „a libsik letagadják”…

Ó, ha valaki megkérdezné, hogy a „nemzeti kézben lévő”, Orbán-kedvenc médiában egészen pontosan mit is értenek a „libsi” szón, bizonyára kimerítő választ kapna!

Megtudná, hogy Orbánia mindenben a törvények szerint jár el, betartja nemzetközi szerződéseit, magatartását a keresztény erkölcs szabályozza. Demszkyék annak idején tönkretették az országot, de most már kastélyok épülnek mindenfelé! A szoclibsi uralom a cigányokkal sem törődött – hogy e téren milyen óriásit változott a helyzet, azt jól mutatja Kocsis Máté kitüntetése is!

A NÜK rendbe tette a libsik szétverte oktatást és egészségügyet!

A további sikerek egyik garanciája a libsiktől megszabadított, „nemzeti kézbe” vett sajtó! Hiába fizeti Soros az OLAF-ot is, a nemzeti kézből etetett sajtó csak valóban fontos dolgokkal foglalkozik! Hiába az ellenzéki, szintén Soros fizette gyűlöletkampány is.

Igen: a libsik idejében romlásnak indult hajdan erős magyar, és Árpád vére is csak fajult. De 2010 óta minden megváltozott: „a magyar emberek”  Titusuk köré gyűltek – azóta a világ romlik, de a magyarok hazája épül-szépül!

És még nagyon sok mindent megtudhatnánk a magyar világról. De aki újra megkérdezné, kiket-miket is értenek a nemzeti kézben lévő sajtóban libsiken, kissé földühítené az egyébként készséges nemzeti válaszolót:

  • Tessék abbahagyni a zsidózást! Orbániában zéró tolerancia érvényesül, 2010 óta, ezért az ilyen kérdéseket visszautasítjuk

Nem véletlen, hogy a veszélyessé vált világban a magyarok hazája a legbiztonságosabb hely: itt mindenki jól érezheti magát, aki szereti csókolgatni-nyalogatni a „nemzeti kezet”… Meg a „nemzeti talpat”.

Az a „nemzeti kéz”, amelyről a Keresztapa beszél, saját keze: piszkos, ragadós

Hogy „nemzetinek” mondja, talán gondolja is, súlyos tünet: vélhetően a Nemzeti Keresztapában elszabadult már az őrület.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Mégis, valamiért bizonyosra veszem: képes fölmérni magatartásának következményeit – jogi értelemben tehát beszámítható.

About Author

Szólj hozzá!