Orbán Viktor: Ha tízmillió ember nem tud megépíteni egy stadiont, akkor csukjuk be a boltot

Orbán miniszterelnök a helyszínen rágta tövig a körmét pénteken “piramisa”, a Puskás Aréna debütálásakor. Ha már ott volt, adott a pr-nak is, amit a fotós- és filmes stábja percről percre megörökített.

Egyet, na jó, de ennyit?

Ötven évig mondták, hogy nem lehet meg nem tudom. Jójójó. Tízmillió ember ha nem tud megépíteni egy stadiont, akkor csukjuk be a boltot. Ne vicceljünk, ez egy komoly ország

– fejtette ki Orbán Viktor az új Puskás Ferenc Stadion felépítéséről vallott nézeteit a helyszínen a Facebook-oldalára feltöltött rövid videóban.

Orbán úr! Egy ország nem attól komoly, hogy hány stadionja van! Hol van már az “egy” és a “tízmillió”? Sokkal meghatározóbb, hogy miként kezeli az említett ország kormánya az időseit, a betegeit, a segítségre szorulókat, a gyerekeit és sorolhatnánk. Vagy ez ügyben nem annyira fontos a “komolyság”?

fotó: Orbán Viktor facebook oldala

A miniszterelnök dunaszerdahelyiekkel találkozott az új arénában, köztük azzal a kislánnyal, aki az Ismerős Arcok Nélküled című dalát énekelte a stadionavatón.

( FRISS HÍREK >>>>>>>> )

2 hozzászólás

 • Avatar
  2019.11.16 - 20:20
  Közvetlen hivatkozás

  B+ puhos, te 32 db stadiont epitettel, es jonehanyat a szomszedos orszagokban! Hat tenyleg be kene csuknod a boltot, aztan meg az lenne a legjobb, ha teged is becsuknanak, hogy ne lophasd tovabb az adofizetok penzet. Cinikus egy mondat pont egy rablo maffiozo szajabol hallani azt, ahogy ledegradalja a sajat nepet, raadasul igaztalanul.

  Válasz
 • Avatar
  2019.11.16 - 21:32
  Közvetlen hivatkozás

  HA tizmillió ember nem tudd egy kórházat épiteni–és MEGFELELŐEN–FELSZERELNI AMI EGY MAI KÓRHÁZBAN KELL–AKKOR CSUKJUK BE A BOLTOT–ORBÁN-VIKTOR–mert egy stadionból-több kórház is meg épülhet!!

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük