Orbán Viktor hétfőn találkozott Vidnyánszkyval, akiről keddre kiderült, hogy koronavírusos

A hvg.hu két forrásból is úgy értesült, hogy hétfőn ülésezett a Nemzeti Kulturális Tanács, amelyen Orbán Viktor és a mára pozitív koronavírusteszt-eredménnyel rendelkező Vidnyánszky Attila is részt vett.

A portál értesülése szerint hétfőn, azaz október 26-án ülésezett a Nemzeti Kulturális Tanács.

A hvg.hu-nak egy forrás, aki maga is jelen volt az eseményen, azt is megerősítette, hogy Orbán Viktorral Vidnyánszky Attila külön is tárgyalt a megbeszélésen.

Ez különösen azért lehet aggályos,

mert egy nappal később, kedden kiderült, hogy a Nemzeti Színház vezérigazgatójának pozitív lett a koronavírustesztje. A színház közleményében azt írta, hogy Vidnyánszky Attila

“állapota kielégítő, otthonában pihen”.

A hvg.hu megkereste az ügyben a Miniszterelnöki Sajtóirodát

és a Magyar Művészeti Akadémiát is (amelynek elnöke tagja a Nemzeti Kulturális Tanácsnak), hogy megerősítsék értesüléseinket. Kérdést küldtek a miniszerelnök sajtófőnökének, Havasi Bertalannak is arról, hogy a találkozó után szükség volt-e Orbán Viktor tesztelésére, és ha igen, megvan-e már a teszt eredménye. Amint válaszolnak a portál kérdésére, cikkünket mi is frissítjük.

Havasi nem sokkal este tíz óra előtt azt írta:

A miniszterelnök programjait minden esetben az aktuális járványügyi előírások maradéktalan betartásával szervezzük meg és bonyolítjuk le.”

Vagyis semmit nem lehet tudni arról, hogy

Orbánt tesztelték-e a Vidnyánszkyval való találkozása óta, így azt sem, hogy elkapta-e a fertőzést, vagy nem.

vonat

Egy hozzászólás itt: “Orbán Viktor hétfőn találkozott Vidnyánszkyval, akiről keddre kiderült, hogy koronavírusos

  • 2020.10.27 - 22:50
    Közvetlen hivatkozás

    Szeretem az ujsagirok nyomozasi kedvet – de nyugodjanak meg, ezekre a kerdeseikre SEM fognak valaszt kapni, – nemzetbiztonsagi okokbol! (Hiszen nemzetbiztonsagi- es politikai okokbol a brezsnyev elvtars is egy hetig minimum jegelve volt, mielott nyilvanossagra hoztak a halalhiret – hat megiscsak el kellett donteni, hogy a szinten mumia, de jo elvtars csernyenko legyen az utoda, nem? Elkepzelem, ahogy tomjenzsoti veszi at az orszagot, mint orban utan az elso vezeto! Hogy politizalas lenne, azt nem tudom, de a vadak mar retteghetnenek is!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük