Orbán Viktor miniszterelnök, aki megszegte esküjét – Kisnyugdíjasunk számon kér……

Emlékszik még a 2018. májusi esküjére? Nem hiszem, abban van egy mondat “a magyar nemzet javára gyakorlom” mármint a hatalmát. Ön ezt az esküt megszegte! Méltatlanná vált a sok hazugságával arra, hogy miniszterelnökként tiszteljük. Miért hazudik? A meghirdetett 7 pontja köszönő viszonyba sincs az igazsággal.

Az engem nem érdekel, hogy pártját kiteszik e a Néppártból vagy sem,

az sem érdekel, hogy 2,5 milliós elvakult és félrevezettet rajongói táborát hogyan hülyíti mindaddig, még az Hazámnak kárt nem okoz. De Ön mást mond itthon és mást külföldön. Aláírásokat gyűjtet olyan emberekkel, – gondolom jó pénzért – akik vagy elvakultak, vagy végtelenül ostobák, esetleg eladják magukat. Becsapva ezzel azokat a honfitársainkat, akiknek egyetlen lehetősége van: az Ön által megszerzett médiákból értesülni a hazug hírekből.

Elmondta a magyar embereknek, hogy az Európai Uniónak 500 millió lakosa van? Ebből az 500 millió emberből 2,5 millió talán az Ön támogatója. A többiek már régen megvetik Önt és a hazugságai miatt sajnálatosan azonosítják lassan a Fideszt a magyarokkal. Azt mondja ki kell venni a brüsszeli bürokraták kezéből a migráció kezelését és a nemzeti kormányoknak kell adni.

Miért gondolja azt, hogy a 28 tagállam nem nemzeti kormánnyal rendelkezik?

Senkinek se legyen kötelező a migránsokat befogadni, miért, ki kötelez most bárkit is arra, hogy menekülteket befogadjon? Megsúgom, senki. Tudja nagyon jól, csak Görögország területén van migráns-kártya, ennek oka, hogy akiket nem tudnak máshogyan élelmezni, lehetőségük legyen Görögország területén élelmiszert, és csak élelmiszert vásárolni. Másra a kártya nem használható!

Migránsvízum sincs, még igaz szó van róla, hogy a menekülteknek legyen. Érti? A menekülteknek! Nálunk viszont mindenkinek a világból adnak vízumot, letelepedési engedélyt, ha van elég pénze és megveszi. Mi pedig buktunk is rajta nem keveset. Érzi a különbséget? Szegény Brüsszel városa, mit kell “nyelnie”, ja és hát Soros Györgynek. Brüsszel Belgium fővárosa és egyben az EU és a NATO székhelye. Nem tudom miért haragszik rá.

Évértékelő a miniszterelnök helyett egy kisnyugdíjas szemszögéből

Soros György ha megéli idén 89 éves lesz

A Forbes szerint Soros György a tavalyi 33. helyről a 190. helyre esett a leggazdagabbak listáján, vagyona 25,2 milliárd dollárról 8 milliárd dollárra apadt. Tehát nem Ő a világ leggazdagabb és legbefolyásosabb embere. Mire költi a vagyonát az kizárólag az Ő magánügye. Én a helyében visszakövetelném mindazt a pénzt, amit a maguk tanítására fordított anno.

Akik ennyire mocskolják, azok fizessék már vissza a taníttatásukra fordított pénzt. Mellesleg Brüsszel városa tudtommal nem ad egy fillért sem azoknak az alapítványoknak, amelyeket Soros György létrehozott a vagyonából. Ha tévednék, – amit nem hiszek – akkor a belgák nagyon haragudnának a fővárosuk vezetésére. Én Európában nem tapasztalom, hogy a keresztényeket hátrányosan megkülönböztetnék más vallásúaktól. Viszont azt igen, hogy a más vallásúakat méltatlanul üldözik egyesek. Nem általános szerencsére, de sajnos ez a tendencia.

Megálmodtam a világ leggyorsabb és legolcsóbb Parlamentjét, ez lenne csak Hungarikum! – Kisnyugdíjasunk mert nagyot álmodni

Maga sajnos földrajzból biztosan nem volt jó.

Így elárulom, Magyarország teljes határa 2215,3 km hosszú. Ebből 175 km a déli “határzár”, ami Ön és kormánya, valamint a félrevezetett emberek szerint megvédi hazánkat a betóduló migránsoktól 2015-óta. Ebből kb. 300 ezer menekültet maguk ellenőrzés nélkül engedtek át az országon. Erről mélyen hallgatnak. Viszont elköltöttek 270 milliárd forintot erre a kerítésre. Ez akárhogyan is számolom, kilométerenként 1,5 milliárd forint. Szerintem a világ legdrágább kerítése a semmiért. De az Európai Unió ebből a horribilis összegből azért adott nem is keveset. 2014-l több mint 100 millió eurót kaptunk a határvédelmére. S ha ehhez hozzáveszem, hogy idén is kapnánk 20 milliót ha Ön nem kampányolna az unió ellen és elfogadná mert meg van ítélve ez az összeg.

Az pedig, hogy Ön milyen vezetőket követel az Európai Unió élére, az a magánügye

Mert itt 500 millió ember fogja eldönteni kiket delegálnak és majd utána a delegáltak eldöntik kik is vezetésék az Uniót 2019. május vége után. Az a Fidesz pártjának ügye lenne,, hogy milyen aláírásokat gyűjt mind addig amíg ez az ország kárát nem okozza. Ön jogász végzettségű tehát tudja jogilag mit jelent a szándékos megtévesztés és a csalás! Tehát a polgári törvénykönyv és a Büntetőtörvénykönyv is bünteti amit Ön csinál. Emlékeztetőül….

Kisnyugdíjas nyílt levele Orbán Viktornak: Szégyenlem, hogy ilyen embertelen világot teremtett nekünk….

Szándékos megtévesztés, a Ptk. 210.§ és a Btk. 318.§ is bünteti.

Jobban járna a Hazám ha Ön kiállna és egy tényleges beismerő vallomás után elmondaná, mi is a Fidesz valódi terve az Európai Unióban, hova fognak “beülni”, mert a Néppártban biztosan nem, vagy pedig mondjon le! Több kárt már ne okozzon a Hazámnak! Hívja vissza az aláírásgyűjtőket is, úgy lenne tisztességes!

Kapcsolódó

Megálmodtam a világ leggyorsabb és legolcsóbb Parlamentjét, ez lenne csak Hungarikum! – Kisnyugdíjasunk mert nagyot álmodni

Kisnyugdíjas nyílt levele: “Ha egy csepp tisztesség lenne Önökben, akkor nem szavazzák meg a javadalmazásukat! “

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük