Orbánban motoszkál a kérdés: hol van jóbarátom, Donald Trump?

A 2022-es választás befejeztével úgy tűnt, kisebb intenzitással nyomul a kormánypropaganda a közösségi oldalakon, a megafonos kreátumok hátra dőltek, de november elején újra “állományba helyeződni” látszanak, a szabinak vége. Hétfőn Berlini látogatása alatt beindították az Orbán Viktor-brand legújabb zászlóshajóját, a miniszterelnöki Twitter-oldalt.

“…hol van jóbarátom, Donald Trump?…”

Hétfőn jelentette be Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke, hogy már a Twitteren is jelen lesz Orbán Viktor.

Így bővül a közösségi oldalainak száma, a Facebook és az Instagram mellett már a Twitteren is friss tartalmakat osztanak meg a kormányfő neve alatt. Szám szerint a negyedik bejegyzést megpróbálták “ütősre venni”, így kerülhetett bele Donald Trump és egy John Travolta-mém is:

“A Twitteren töltött első napom után egy kérdés motoszkál bennem. Hol van jóbarátom, Donald Trump?”

A hozzászólásokból….

“Ez a barom a saját vilagàban él.. és még ki is posztolja mennyire idióta”

“Viktorka! Tudod a hazugságaiddal megint az a baj hogy akik írják a dumáidat jó nagy balfékek, hisz hitelesen bizonyítható hogy a bukott Trampli haverod jóval a háború előtt, legalább 7x küldött katonai segélyt Ukrajnának és kezdte felfegyverezni.”

“Your good friend is going to jail. Your friends are criminals.”

“LOL! Megjelölöd trumpot, hogy legyen egy kis követőtáborod? Ugyanott van ahova te is kerülni fogsz. Sehol bro! Szarcunami vár rád, ha majd mindenki rájön, hogy évekig hazudtál, te proli.”

“Nyíltan tr*mppal haverkodsz és még várod, hogy vegyen bárki komolyan. Vicc vagy…”

“Nem megy ez a trollkodás se a föpuffancsnak se a social stabjanak. Ez nem facebook gyerekek, ide ez meg tisztesseges haborgashoz is gyenge…
Nem a forinttal kene baszni inkabb vlmit?”

“Kormányzás helyett, gumicsont poénkodás. A felfuvalkodott békának megtestesülése vagy.”

Mélyen beágyazott haverság

A Trump-Orbán barátság nem újkeletű, mindketten kiálltak a másik mellett a választások idején, a köztes időben sem lankadt a haverság, telefonon, egyszer személyesen is összefutottak. Emlékeznek?

Még több Trump-Orbán…..