Óriási fordulat! – Ez az 5 csillagjegy jut sok pénzhez még ebben az évben – Te az 5. vagy a 6. vagy?

Nekik van a legnagyobb esélyük a meggazdagodásra! Most megmutatjuk azokat a szerencséseket, akiket pénzzel jutalmaznak a csillagok a következő időszakban. Ez nem azt jelenti, hogy lehet lazítani, hisz az Univerzum még megváltoztathatja a döntését. 

Szűz

Szüzek – a legcéltudatosabb csillagjegy. Ők nem a hírnév és a pénz megszerzése miatt dolgoznak, hanem azért, mert egyszerűen ez az életük értelme. Ezen csillagjegy képviselői a tökéletesre törekednek, jó munkaerők és profik a szakmájukban, hozzászoktak ahhoz, hogy magas színvonalon és lelkiismeretesen végezzék a munkájukat. Nem idegesek a túlórák miatt. 2022-ben biztosan fogják értékelni a Szüzek munkáját és őket érdemben nagyvonalúan megjutalmazzák.

Nem kell semmi rendkívülit tenniük: elegendő, ha csak ugyanolyan szorgalmasak, mint eddig.

Pontosan a tökéletesség az, ami a Szüzet sikerre vezeti. Az a fajta hajlandóság, hogy teljesen a munkájának szentelje alá magát, ki fogja emelni őket a szürke tömegből, amivel sok pénzt tudnak keresni. A csillagok fogják az útjukat kísérni és megvilágítani. Fontos eseményeken azt javasoljuk, hogy viseljenek fehér, sárga, narancssárga és szürke színű ruházatot.

…addig is ez vár rád holnap….

Vasárnap váratlan események sorozata zavarhatja meg a napi rutint, melyek pozitív és negatív változásokat egyaránt eredményeznek. A mostani sorozat előjele lehet egy nagyobb változásnak, aminek bekövetkezése elkerülhetetlen, s épp ezért szükséges lehet. Jöhet jó, vagy rossz, de mindenképpen izgalmas lesz a mai nap, s mivel túl nagy tragédiára azért nem lehet számítani, élvezze, hogy zajlik az élet!

Skorpió

A Skorpiónak nem esik nehezére meggyőzni valakit arról, hogy tegye azt, amit ő szeretne. Eladni, rábeszélni, megállapodni – ez a vérükben van. A víz elemhez tartoznak, nagyon jó intuíciós képességekkel rendelkeznek és képesek belelátni az emberekbe. Ők a legkíváncsibbak az összes csillagjegy közül. Belőlük lesznek a legjobb detektívek, ezen felül megérzik azt is, hogy melyik üzlet lesz számukra a kedvező. Az év vége és a következő év hűséges és védelmező gazdája segíteni fog abban, hogy a Skorpió gazdaggá váljon. Egyéb lehetőség nincs.

De rögtön felhívjuk a figyelmét arra, hogy a csillagok az év elején próbáknak vetik alá, amiben ezen csillagjegy képviselői akár kudarcot is vallhatnak. Meg kell tanulni a leckét és akkor valóban gazdag leszel.

Fontos találkozókra vegyél fel piros vagy lila ruhát.

…addig is ez vár rád holnap….

Egy váratlan látogató ma előre nem várt, kellemetlen híreket hozhat, ám, első körben fogadja fenntartással a hallottakat, vagy legalábbis, ne vegye készpénznek, amit az illető mond. Ami a szerelmet illeti, ma nagyon tüzes hangulatba kerülhet, ami fokozhatja amúgy sem kicsi szexuális étvágyát, azonban most kétséges, hogy akad-e környezetében egyáltalán olyan alkalmas partner, akivel kiélhetné szenvedélyét. Ha nem, ne érje be kevesebbel, inkább fogadja el, hogy ez most bizony önben marad!

Kapcsolódó

16 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük