Connect with us

Bulvár

Ezek 2022 szerencsenapjai a horoszkópod szerint! Érdekel? Írd be a naptáradba…..

Megosztás

Még, hogy egyik nap olyan, mint a másik! Ha szeretnéd tudni, hogy 2017-ben mely napokon számíthatsz nagyobb szerencsére, változásra, sikerre, akkor itt az ideje, hogy elővedd a naptárad és már most bekarikázd azt a napot! Lássuk, mit mod a horoszkóp, melyik csillagjegy melyik napon lehet a legszerencsésebb!

Ha ez a csillagjegyed, dőlni fog hozzád a pénz! - Nagy júliusi pénz-eső!
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

Még, hogy egyik nap olyan, mint a másik! Ha szeretnéd tudni, hogy 2022-ben mely napokon számíthatsz nagyobb szerencsére, változásra, sikerre, akkor itt az ideje, hogy elővedd a naptárad és már most bekarikázd azt a napot! Lássuk, mit mod a horoszkóp, melyik csillagjegy melyik napon lehet a legszerencsésebb!

Kos:

Február 6. – A Kosok első, igazi szerencsenapja február 6-án lesz, ez különösen a szerelmi életükben jelenthet pozitív változást.

Június 20. – Előléptetés vagy fizetésemelés várható – ma biztos, hogy boldogan jössz el a munkahelyedről!

Szeptember 1. – A siker napja; ha eddig csak egy helyben toporogtál, most átlendülhetsz a holtponton.

December 28. – A két ünnep között lehetőséget kapsz egy kis extra pihenésre, használd ki a szerencséd!

…addig is ez várható ma….

Ami a munkát illeti, a mai napon egy komolyabb fordulat állhat be, különösen, ha saját vállalkozásról van szó, de alkalmazottként is számíthat bizonyos pozícionális elmozdulásra. Ez egyrészről lehet pozitív, ugyanakkor többlet energiák befektetését is igényelheti, ami viszont igencsak fárasztó, megterhelő lehet. Az este sem lesz azonban sok ideje kicsit visszavonulni és kipihenni magát, ugyanis könnyen képbe kerülhet egy váratlan randevú, ami szintén örvendetes, de ugyanakkor végső energiáit feszegetheti. Ha valamikor, hát ma igazán áldani fogja a pillanatot, amikor végre bedőlhet az ágyába…

Bika:

Január 1. – Ha újra szeretnéd kezdeni az életed, ha tisztába akarod tenni a dolgaidat, akkor erre az év első szerencsenapja a legjobb alkalom. Ekkor fognak a legjobban támogatni a csillagok.

Január 23. – Egy gazdátlan kisállat kerül az utadba, ha örökbe fogadod, akkor évekre hű társad lesz. Légy bátor!

Június 10. – Egy családtagoddal régóta rosszban vagy, most azonban kibékülhettek. Tedd meg te az első lépést!

November 4. – Játssz valamilyen szerencsejátékot, mert biztosan nyerni fogsz egy kisebb vagyont!

…addig is ez várható ma….

Ma sürgető teendők akadhatnak otthona karbantartását illetően, kedves Bika, s esetleges javítási munkák is aktuálissá válhatnak. Akármennyire is úgy érzi azonban, hogy, maga is konyítva egy kicsit a dolgokhoz, kézbe venné az ügyet, ezt ma semmiképpen se tegye, mert annak most szinte biztosan nagyobb katasztrófa lenne a vége. Még, ha drágább is, inkább bízza egy szerelőre a dolgot, azzal ugyanis hosszútávon, biztosan nem fizet majd rá, ha ügyel, hogy minden papírok ellenében, garanciálisan menjen.

Ikrek:

Június 5. – Igen, elég sokat kell várnod az első szerencsenapodra, de megéri, mert elsikálhatsz egy komoly munkahelyi konfliktust sikálhatsz el.

Augusztus 3. – Egy nagyon rossz dolog után egy nagyon jó dolog fog következni – teljesül az egyik vágyad, amit már régóta dédelgettél magadban.

Október 31. – Remek halloweeni buliba leszel hivatalos, ahol amellett, hogy egy iszonyatosan nagyot partizol, meg is ismerkedhetsz valakivel – persze, csak ha egyedülálló vagy.

December 1. – A decembered azzal indul, hogy jelentős pénzösszeg üti a markodat – vagy egy pénztárcát találsz, vagy jutalmat kapsz, vagy váratlan örökség szakad a nyakadba.

…addig is ez várható ma….

Kedves Ikrek, ha olyan munkája van, ami beszéddel, vagy írással jár, ma biztos meggyűlhet velük a baja. Nehezen találja szavait, s kreativitását, ezért sok időt vehet igénybe feladatainak elvégzése. Most valahogy máshol járnak gondolatai, s nehezen tér vissza a való világba. Sose bánja, valószínűleg így is elégedett lesz a leadott teljesítményével.

Rák:

Február 11. – Meghívnak egy olyan helyre, ahol nagyon jól fogod magad érezni és rengeteg új ismerősre tehetsz szert. Az egyikük még segíthet is neked a későbbiekben.

Április 4. – Egy komoly problémára találhatsz jó megoldást, így hatalmas kő esik le a szívedről. Az elhatározásod a karrieredre is jó hatással lehet.

Szeptember 12. – Sikerül egy kicsit pihenned, ami mindennél nagyobb jutalmat jelent számodra. Használd ki az időt, amit végre maximálisan magadra fordíthatsz!

December 31. – A szilveszteri buli elég jól sikerül, hiszen olyan emberek vesznek körül, akik nagyon kedvesek számodra.

…addig is ez várható ma….

Az ön számára fontos családi értékek ma nagyon megváltozhatnak. Lehet, hogy közeli barátaiban fedezi fel igazi családját, vagy arra a megállapításra jut, hogy egy rendhagyó családi modell jobban is tudna működni, mint egy hagyományos. Mi van, ha jobban preferál egy egymást segítő közösségként működõ családot, mint egy szétrobbant környezetet? Ne hagyja, hogy rokonai iránti aggodalmai visszatartsák önt döntéseiben.

<<<Olvasnál más horoszkópot is? Kattnints!>>>

Szerző

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük