Ötéves-terv horoszkóp! – Így változik az életed 2026-ig!

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Elgondolkodtál már azon, mi lesz veled, hol tartasz a szerelemben, karrieredben 5 év múlva? Természetesen nem láthatsz előre, ám a csillagoknak meg vannak a megfelelő válaszai, így azt is tudják, mi vár rád az elkövetkezendő évtized első felében. Minden csillagjegy jelentős átváltozáson megy át, melynek jeleit 2022 elején fogod először észlelni. Ha szeretnéd tudni, mit tartogat számodra a sors az elkövetkező 5 évben, itt a válasza horoszkópodban!

Kos

Rendkívül pozitív tapasztalások várnak rád mind a szerelem, mind a karrier terén, és ez egészen a 2023-es év közepéig így lesz. Ez év második felétől kezdve azonban egy sor paradigmaváltás várható. Ha tehát szükségét érzed annak, hogy reflektorfényben légy, akkor ezen 2023-ig kell dolgoznod, ezt követően ugyanis inkább a befelé fordulással, a mélyebb lelki dolgok felfedezésével töltöd majd az idődet. Igyekszel majd távol kerülni a mindennapi zajtól, nyüzsgéstől, és inkább a lelki békédet fogod keresni, megízlelve, megfigyelve az élet mélyebb értelmét. 2024-ben otthonváltásra kerül sor – talán önálló lakásba költözöl, vagy éppen úgy döntesz, hogy a gyermekeidet szeretnéd egy egészséges környezetben felnevelni, a szmogos nagyváros helyett. Bárhogy is történjék, ezt követően otthonod csinosítása, és a kreativitás veszi át a főszerepet egészen 2026-ig.

Addig is olvasd a csütörtökre várhatókat….

Ha nem tudod megfelelően felmérni egy adott probléma komolyságát, akkor ne akard azt azonnal megoldani. Ne cselekedj elhamarkodottan, hiszen ha figyelmetlen vagy, akkor sokkal könnyebben követhet el hibákat. Szükség esetén kérj tanácsot a barátaitól. Szinte sugárzik belőled a mindent elsöprő belső energia, ezért messzire elkerülnek a konfliktusok is. Használd jó célra, és ne vesd be a családtagjaiddal szemben.
Ne állj ki olyan esetekben a saját álláspontod mellett, ha az igencsak megkérdőjelezhető, mert a kollégáid később nem fognak komolyan venni. Ne hagyd figyelmen kívül a súlyos, krónikus egészségügyi problémáidat. Keress fel egy szakértőt.

Bika

Az elkövetkező 5 éves periódusban a magánéleted élvez elsőbbséget az életedben. Te, aki mindig is szerettél a tűzzel játszani, akit rejtély és misztikum vett körül, mióta az eszét tudja, most egészen másfajta megközelítésből szemléled az életedet. Lelked „újraindítása” sokkal fontosabb lesz számodra, mint az, hogy betölts egy fontos társadalmi funkciót, vagy éppen azzal töltsd a drága idődet, hogy ennek megszerzésén dolgozz. 2022 és 2025 között nagy szükség lesz a lelkierődre, mert egy számodra fontos személy számít rád egy akut egészségügyi probléma leküzdésében. Bika lévén azonban határtalan erő lakozik benned, így észre sem fogod venni, és komoly támaszt nyújtasz majd az illetőnek. Ezt követően végre fellélegezhetsz, és 2026-ig már nem kell mást tenned, mint élvezni az életet.

Addig is olvasd a csütörtökre várhatókat….

Érezni fogod a változás szelét a levegőben. A csillagok végre a megfelelő pozíciót veszik fel, ami rendkívül pozitív hatás fejt ki rád. Olyan többlet energiával fogsz rendelkezni, aminek révén magadra vonhatod a környezetében élők figyelmét. Nagyon könnyen fogsz tudni új kapcsolatokat kialakítani a másik nem képviselőivel. Úgy tűnik, hogy végre sikerül felkeltened egy korábban kiszemelt személy figyelmét. Viszont arra figyelj, hogy hanyagold a „rózsaszínű szemüveg” használatát. Fejezz be minden rád bízott munkát, így elkerülheted, hogy konfliktusba kerülj főnököddel és nem okozol még több problémát saját magadnak. Kelj fel korábban és menj el kocogni, vagy végezz aerobik gyakorlatokat. Hamarosan észreveszed magadon a pozitív változást.

Ikrek

Szakmai szempontból jelentős változásokon mész keresztül az elkövetkezendő évtizedben. Ám nemcsak te magad alakulsz át, hanem a hozzáállásod is, így minden bizonnyal, a még csiszolatlan tehetségeid kiforrnak, különösen akkor, ha április 6. és 14. között születtél. Ha még egyedül vagy, 2023 tökéletes év lesz ahhoz, hogy megtaláld azt a társat, akivel mind lelki szinten, mind karakteretekben megegyeztek. Ám a most végzett kemény munkád gyümölcseit csak 2024-ben fogod learatni, és akkor fogja duzzasztani a pénztárcádat. 2025 egyébként remek év lesz számodra pénzügyi szempontból, de csak is akkor, ha addig megőrzöd a türelmedet, nem kezdesz el egyik helyről a másikra ugrálni, és nem lesznek félbehagyott feladataid. A 2026-os évet utazásokkal és szórakozással töltöd majd, a lelkesedés újra visszaköltözik beléd, melynek hatására kissé figyelmetlen és szétszórt lehetsz. 2023 és 2026 között jelentősen növekednek majd a bevételeid, ám ez minden bizonnyal egy örökség lesz, melynek az lesz az ára, hogy elveszítesz valakit, aki nagyon fontos számodra.

Addig is olvasd a csütörtökre várhatókat….

Minden kezdet nehéz, ezért a bonyolultabb élethelyzetek miatt soha nem szabad kétségbe esned. Még ha fogcsikorgatva is, de tovább kell haladnod a kitűzött céljaid felé, amit könnyebbé tehetsz azzal, hogy előre tekintesz, hiszen idővel úgyis minden lecsendesedik majd körülötted. Szükség esetén fordulj bizalommal tanácsért a munkatársaidhoz, vagy a barátaidhoz. Egy a lényeg: ne add fel! Ne hagyd, hogy a hangulatodat megzavarják a környezetedben lévő emberek. Maradj nyugodt, így „megfertőzheted” őket is a jó kedveddel. Ne idegesítsd fel magad amiatt, ha valaki kifogásolja a munkádat. Ez teljesen felesleges.
Relaxálj és végezz jógagyakorlatokat. Ha még kezdő vagy ezen a téren, akkor vigyél el valakit magaddal. Észre fogjod venni, hogy a közös élmények megerősítik majd kettőtök kapcsolatát.

Rák

2023 és 2024 közötti időszak az ingatlan tranzakciók kora lesz az életedben. Lehet, hogy új lakást, házat vásárolsz, vagy éppen egy saját ingatlant szeretnéd eladni – a lényeg, hogy ez a 2 év ennek jegyében telik majd. Sajnos nagy az esélye annak is, hogy ezekben az években gyökeres változás áll be a párkapcsolatodban is – akár válásra, akár szakításra, akár különélésre kell számítanod. Bármelyik is történjék, nem jár majd fájdalommal, hiszen minden kölcsönös megállapodás alapján történik majd, és abszolút felnőtt módjára kezelitek a helyzetet a partnereddel. 2022 vége felé megismerkedhetsz valakivel, akivel olyan életed lesz, mintha minden egyes napon nászúton lennétek. A következő 5 évben pedig nem teszel mást, mint újra felfedezed önmagad, és immár tiszta lappal indulsz neki a következő 5 éves periódusnak.

Addig is olvasd a csütörtökre várhatókat….

Ne ragaszkodj túlságosan olyan célokhoz, amelyek vonzók ugyan, de lehetetlen elérni őket – legalábbis egyenlőre -, hiszen így értékes energiákat pazarolsz el, amiket másra is fordíthatnál. A párod kellemetlen, tolakodó kérdésekkel zaklat, amelyek hátterében nagy valószínűséggel a féltékenység áll. Mielőtt neki rontanál, gondolkozzon el egy kicsit, hogy nem lehetséges, hogy benned van a hiba? Persze, lehet, hogy a probléma igazi oka a partnered bizonytalansága. Maradj a munkatársaid oldalán és ne fitogtasd a tudásod a főnök előtt. Senki sem szereti a talpnyalókat.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

7 thoughts on “Ötéves-terv horoszkóp! – Így változik az életed 2026-ig!

 • 2021.12.02 at 03:02
  Permalink

  Nagyon szeretem a horoszkópokat feltölt energiàval

 • 2021.12.02 at 05:21
  Permalink

  Az ikrek horoszkópokban hogy lehetséges azt írni, hogy akkor lesz rá jellemző valami, ha április 6 és 14 között született. Az ikrek szülöttei nem áprilisában születtek.

 • 2021.12.02 at 07:27
  Permalink

  Azért a kedves cikkíró legalább ARRA figyelhetett volna hogy ha már egy 5 évvel ezelötti cikket hasznosít újra, akkor:
  1: legalább a dátumokat átírja, hogy a sorpiónál a 2017-es dátum ne jövöbeli kontextusban szerepeljen
  2: a csillagjegyek bontásait úgy keverje, hogy a vége ne hülyeség legyen, mert mit az elözö hozzászóló is írta, ikrek nem nagyon születtek április 6 és 14 között…

 • 2021.12.02 at 12:45
  Permalink

  Helló! április 4 és 6 között nem ikrek születtek!/ötéves terv horoszkóp/

 • 2021.12.02 at 12:49
  Permalink

  Úgy tűnik sok az ikrek reklamáló! Sok az olvasó,komolyabbra kéne venni!

 • 2021.12.03 at 07:53
  Permalink

  Haminden jól egy ajovo elhalaszhatatlan múltját a jövőben valósítható meg majd ki derül. Szép napot szép ünnepeket kívánunk nektek

 • 2021.12.09 at 16:40
  Permalink

  Hálásan köszönöm,Áldás ❤

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest