Sorting by

×

Ötéves-terv horoszkóp! – Így változik az életed 2026-ig!

Oroszlán

Talán sok év óta, de az 5 éves periódus első része a növekedés időszaka lesz az Oroszlán szülött számára. Már 2022 év elején növekedni kezdenek a bevételeid, és ez a fellendülés egészen őszig tart, ám ekkor egy veszélyes görbület következik be, ezért érdemes tartalékolni, hogy utólag ne kelljen a falba verni a fejedet. 2024 számodra a házasságról fog szólni – lehet, hogy te magad mész férjhez, de az is lehet, hogy szeretett gyermeked mondja ki valakinek a boldogító igent. 2023-ban nagy esélyed van egy költözésre, mely nemcsak annyit tesz, hogy egyik kerületből költözöl a másikba – ennél sokkal komolyabb lesz a dolog, még az is megeshet, hogy másik országban próbálsz szerencsét a családoddal együtt, így az új életed teljesen lefoglal majd egészen 2026-ig.

Addig is olvasd a csütörtökre várhatókat….

Használd ki a képességeid 100%-ban. Ne fecséreld az időt felesleges dolgokra, fordíts minden energiát arra, ami igazán fontos. A csillagok állása szerint hamarosan nagyszerű eseményeknek nézel majd elébe.
Lehet, hogy valami nem stimmel te és a munkatársaid között. Próbáld meg kideríteni, hogy mi a probléma valódi oka, és beszéld meg velük a dolgot. Próbáld kis a squash-t, vagy más hasonló jellegű sportot. Észre fogod venni, hogy teljesen feltölti az energiáidat.

Szűz

Jegyezd meg jól a következő évet, ugyanis 2022 nyarától kezdve 10 éven át egy személyes növekedési időszak várható az életedben, teljesen átalakulsz mind fizikailag, mind mentálisan. A pénzügyek terén 2023 és 2025 között várható számodra a legjobb időszak, a szerelemben 2024-ben számíthatsz változásra. Ekkor azonban egy komoly szerelmi kapcsolat köszönt rád, amit őszintén szólva nem is várnál korábbra, hiszen egészen eddig úgy döntöttél, hogy szeretnéd még egy kicsit újraélni a gyermekkorodat. Ez a kapcsolat azonban felkorbácsolja majd az addigi nyugodt életedet, és minden lehetőséged meg van rá, hogy 2024-ben idegen országba költözöl életed párjával. Nem csoda, hogy az ott kialakított új életed maximálisan lefoglal majd, egészen 2026-ig.

Addig is olvasd a csütörtökre várhatókat….

Szentelj kellő figyelmet a környezetében lévő embereknek, Ne legyél önző, és ne helyezd mindig önmagad mások elé, hiszen, ha folyamatosan így teszel, akkor idővel eltűnnek mellőled a barátok. Néha az a legjobb, ha az ember félre áll és beismeri, hogy hibát követett el. Intenzív érzelmeid lesznek ezekben a napokban, amik miatt nagyon érzékennyé válsz majd. Ügyelj rá, hogy ne keveredj konfliktusba a pároddal vagy a családtagjaiddal. Szakíts időt a magánéletre is és élvezzétek egymás társaságát a pároddal. Ha már régóta szeretnél egy jobb pozíciót megszerezni magadnak a munkahelyeden, akkor ez lehet a megfelelő pillanat, de ne feledd, hogy minden erődet be kell vetned a cél elérése érdekében.

Mérleg

2019 és 2021 között kismillió esélyed lesz arra, hogy jelentősen megnöveld a bevételeidet. Ha egy ajánlatot visszautasítasz, azzal a lendülettel jönni fog egy új – nyíltan ki lehet mondani, hogy a Mérleg lesz a 2021. év legszerencsésebb jegye. Még arra is meg van minden esélyed, hogy komoly hírnevet szerzel. Ha ez idáig még nem vetetted bele magad egy önálló vállalkozásba, netán a politikába, vagy valamilyen segítő szervezet tevékenységébe, akkor jó lesz, ha újraértékeled a képességeidet, mert a csillagok ebben az időszakban igencsak megtámogatják majd ezen irányú kezdeményezéseidet. 2023-tól egy csendesebb időszak következik majd, amikor is számot vethetsz önmagaddal, és az addig történtekkel. Ez az időszak egészen 2026-ig kitart majd, és neked semmi más dolgod nem lesz, mint a háttérből figyelemmel kísérni a körülötted zajló eseményeket.

Addig is olvasd a csütörtökre várhatókat….

A magánélet és a munka terén is sikeres lesz, és egy kellemes szeret teljes este vár önre. Ne féljen kimutatni az érzelmet és megosztani a gondolatait a párjával. Még ha a párja éppen távol van is öntől, akkor se maradjon egyedül otthon. Mozduljon ki kicsit a barátaival és észre fogja venni, hogy milyen gyorsan eltelik az idő. Ha nem szeretne közértbe menni, vásároljon online. Semmitől sem kell tartania.

Skorpió

Mostanáig nem tervezted, hogy szeretnéd bejárni a világot, gondtalanul utazgatva? Talán elérkezett az ideje, hogy 2017-ben újra gondold mindezt, és terveket kovácsolj. A 2023-as év ugyanis számos lehetőséged tartogat a számodra, neked pusztán annyi a dolgod, hogy kimozdulj végre a komfortzónádból, észre vedd, és kiaknázd őket. Ha 2024 februárjáig nem élsz a felkínálkozó lehetőségekkel, tudnod kell, hogy legközelebb csak 2027-ben ajánlkoznak fel újra. 2024 környékén minden esélyed meg van rá, hogy hírnevet szerzel, sőt, még az is megeshet, hogy országos, netán nemzetközi projektekben vehetsz részt. Ezt követően egy csendesebb időszak következik, mely arra lesz jó, hogy újra rendszerezd magad, számvetést készíts, és felkészülhess az újabb 10 éves periódusra.

Addig is olvasd a csütörtökre várhatókat….

Vannak idők, amikor kedvére válogathat a potenciális partnerek között, de ezekben a napokban elkerüli önt a szerencse. Ne essen emiatt kétségbe, inkább szenteljen minél több időt magára és legyen együtt a legközelebbi barátaival. Rendezze a gondolatait és előbb-utóbb a másik nem képviselői újra feltűnnek majd az életében. Eléggé húzós napja van a munkahelyén, de nem hagyja, hogy eluralkodjon önön a stressz. Minden problémát hideg fejjel, nyugodtan old meg. Ha azon gondolkodik, hogy belevág egy új hobbiba, akkor most jött el az ideje. Az utóbbi időben lehet, hogy ön úgy érezte, hogy erősen hullámzik a kedélyállapota. Most végre megnyugodhat.

átver

7 hozzászólás

  • 2021.12.02 - 12:45
   Közvetlen hivatkozás

   Helló! április 4 és 6 között nem ikrek születtek!/ötéves terv horoszkóp/

   Válasz
 • 2021.12.02 - 05:21
  Közvetlen hivatkozás

  Az ikrek horoszkópokban hogy lehetséges azt írni, hogy akkor lesz rá jellemző valami, ha április 6 és 14 között született. Az ikrek szülöttei nem áprilisában születtek.

  Válasz
 • 2021.12.02 - 07:27
  Közvetlen hivatkozás

  Azért a kedves cikkíró legalább ARRA figyelhetett volna hogy ha már egy 5 évvel ezelötti cikket hasznosít újra, akkor:
  1: legalább a dátumokat átírja, hogy a sorpiónál a 2017-es dátum ne jövöbeli kontextusban szerepeljen
  2: a csillagjegyek bontásait úgy keverje, hogy a vége ne hülyeség legyen, mert mit az elözö hozzászóló is írta, ikrek nem nagyon születtek április 6 és 14 között…

  Válasz
  • 2021.12.03 - 07:53
   Közvetlen hivatkozás

   Haminden jól egy ajovo elhalaszhatatlan múltját a jövőben valósítható meg majd ki derül. Szép napot szép ünnepeket kívánunk nektek

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.