Connect with us

Bulvár

2022 pénzhoroszkópja: 5 csillagjegyre sikeres év vár! Benne vagy a mázlis ötösben?

Megosztás

Az 2022-es év a csillagjegyel nagy többségének kellemes változásokat tartogat, de van 4 csillagjegy, akik most megvalósíthatják az álmaikat. A pénzügyi életük csodásan alakul és a magánéletük is boldogabb lesz, mint az elmúlt években. Most már csak azt kell kideríteni, Ön benne van-e a mázlis ötösben!

A Kos és az Iker legyen óvatos, a Bika és a Rák élvezze, amit kap! - Beesett a hétvégi horoszkóp
Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

Az 2022-es év a csillagjegyel nagy többségének kellemes változásokat tartogat, de van 4 csillagjegy, akik most megvalósíthatják az álmaikat. A pénzügyi életük csodásan alakul és a magánéletük is boldogabb lesz, mint az elmúlt években. Most már csak azt kell kideríteni, Ön benne van-e a mázlis ötösben!

Kos

A Kos jegy szülöttei, türelmes, megértő emberek, de néha ők is konfliktusokba kerülnek a családtagjaikkal vagy a barátaikkal. A 2022-es évben kiegyensúlyozottabbak lesznek az élet minden területén, kevesebbet fognak dolgozni, de mégis több bevételük lesz mert mindenhonnan áramlani fog hozzájuk a pénz. Lesz idejük a családra, pihenésre, kikapcsolódásra, a nyár közepén pedig családi nyaralás vár rájuk. Büszkék lesznek magukra és mindarra amit a 2022-es évben el fognak érni, teljesen megváltozik az életük.

Addig is, ez vár ma:

Ne merüljön el túlságosan az új kapcsolatában. Ne feledkezzen meg a barátairól sem, és töltsön el legalább egy kis időt az ő társaságukban is. Nagyon csalódottak lesznek, hogy ha hanyagolni fogja őket. Sokkal jobban kell beosztania a munkáját mint korábban, ezért ne hagyja, hogy a munkatársai megzavarják ön beszélgetéssel, vagy más módon. Tervezze meg nyugodtan a jövőjét.

Ezekben a napokban a csillagok a megfelelő pozícióban állnak, ezért ne féljen komolyabb döntések meghozatalától se.

Bika

A Bika jegy szülöttei annyi pénzhez fognak jutni a 2022-es évben, hogy hosszútávra megalapozhatják az életüket. Olyan üzleti ajánlatot fognak kapni amit, ha elfogadnak akkor sikeresek lesznek. Ők azok a személyek akik keményen és kitartóan dolgoznak azért, hogy elérjék mindazt amit szeretnének, ebben az évben minden könnyebben fog menni mert a szerencse melléjük szegődik.

Addig is, ez vár ma:

Vannak idők, amikor kedvére válogathat a potenciális partnerek között, de ezekben a napokban elkerüli önt a szerencse. Ne essen emiatt kétségbe, inkább szenteljen minél több időt magára és legyen együtt a legközelebbi barátaival. Rendezze a gondolatait és előbb-utóbb a másik nem képviselői újra feltűnnek majd az életében. Legyen állhatatos és produktív, és az se tartsa vissza, ha ez most történetesen mások rovására is megy. Tartsa észben, hogy az élet egyfajta verseny, ahol csak a legjobbak győzedelmeskedhetnek. Keresse fel a kedvenc éttermét, hiszen semmi rossz nincs abban, ha olyan helyen szeretne vacsorázni, ahol korábban is remekül érezte magát.

Figyeljen oda jobban fogai egészségére, hiszen ha idejében felfedezi a problémát, akkor talán megúszhatja a foghúzást. Ne féljen felkeresni fogorvosát.

Bak

A Bak jegy szülöttei kissé szétszórt, de okos, intelligens emberek, 2022-ben egy olyan zseniális tervük fog megvalósulni, amellyel sok pénzt fognak keresni. E jegy szülöttei van amikor csak azért dolgoznak, mert muszáj, minden kedvtelés nélkül, de amikor azt látják, hogy rövid időn belül nagy haszonra tehetnek szert, akkor mindent beleadnak azért, hogy az adott munkájuk minél hamarabb elkészüljön. Ők úgy alakítják az életüket, hogy jusson idejük pihenni és szórakozni is, szeretik a társaságot, mindig mindenhol ők vannak a középpontban. A 2022-es év minden szempontból az egyik legsikeresebb és legszerencsésebb évük lesz.

Addig is, ez vár ma:

Még ha fenntartásai is vannak az alternatív gyógymódokkal szemben, akkor is legalább adhat egy esélyt nekik. A természetes összetételű stressz elleni szerek segítségével sokkal nyugodtabban pihenhet. Ne féljen kipróbálni az új dolgokat is. Tartson egy kis szünetet és szánjon némi időt saját magára is, így rendezheti a gondolatait és eldöntheti, hogy mi az amit igazán el szeretne érni. A csillagok állása rendkívül kedvező, így még akár előléptetés is várhat önre.

Végre lelkiismeret furdalás nélkül kényeztetheti magát. Nagyon rászolgált erre. Keményen megdolgozott mindenért.

<<< Esetleg még egy horoszkópot…?>>>

Szerző

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

3 hozzászólás

3 Comments

  1. Vannai László

    2021.11.30 15:34 at 15:34

    Igen Benne Vagyok

  2. Vannai László

    2021.11.30 15:35 at 15:35

    Én Ikrek Vagyok

  3. Judit Biriszlo

    2021.12.01 11:26 at 11:26

    Szuper!

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük